4 εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση, όταν μας έχει πάρει ο ύπνος και έχουμε στη διάθεση μας μόλις πέντε λεπτά για να ετοιμαστούμε για τη δουλειά.

Ακόμη όμως κι αυτά τα πέντε λεπτά αρκούν για να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και να είμαστε στην τρίχα! Δείτε 5 εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά.

Κυματιστά μαλλιά

Καλοκαίρι χωρίς ανέμελα κυματιστά μαλλιά δεν γίνεται! Εφαρμόστε λοιπόν λίγη σιλικόνη σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και χωρίστε τα σε έξι τούφες. Με ένα ψαλίδι τυλίξτε κάθε τούφα και αφήστε την να «ψηθεί»για δευτερόλεπτα. Ξετυλίξτε την τούφα και τα κύματα θα κρατήσουν όλη μέρα. Ψεκάστε με λίγη λακ, αν θέλετε.

Μπλούκλες

Το χτένισμα αυτό είναι ιδανικό σε  όσες αρέσει να τυλίγουν τα μαλλιά τους γύρω από τα δάχτυλα των χεριών τους.Αποφασίστε σε ποια μεριά θέλετε κάνετε την χωρίστρα σας και τυλίξτε μια τούφα των μαλλιών σας γύρω από το ειδικό σίδερο ξεκινώντας από τη βάση και προς τα έξω. Κρατήστε μια τούφα στο σίδερο για περίπου 5 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για τις υπόλοιπες.

Κότσος

Μερικές φορές απλά δεν θέλουμε τρίχες μπροστά στο πρόσωπό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και εντυπωσιακές. Αναδείξτε λοιπόν τα χαρακτηριστικά σας. Πιάστε όλα τα μαλλιά σας σε κότσο. Τυλίξτε τα γύρω γύρω από το κέντρο και πιάστε τις τριχούλες που πετάνε με τσιμπιδάκι. Αν θέλετε προσθέστε μια κορδέλα.

Μισά επάνω, μισά κάτω

Είναι μια πολύ ρομαντική εμφάνιση. Ξύστε με μία χτένα την κορυφή από τα μαλλιά σας για να δώσετε όγκο. Μετά ψεκάστε τα με λάκ. Έπειτα πιάστε τις μπροστινές τούφες και «κουμπώστε» τις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με τσιμπιδάκια ή ένα ωραίο λαστιχάκι.

Exit mobile version