5 νέα αρώματα για να υποδεχτείτε την καινούργια χρονιά

Η μυρωδιά που αναδύετε μπορεί να γοητεύσει, να εντυπωσιάσει, ή να απογοητεύσει.

Το σωστό άρωμα λοιπόν μπορεί να κάνει τη διαφορά και στον επαγγελματικό αλλά και στο κοινωνικό σας χώρο αφού ολοκληρώνει το ντύσιμο και την εμφάνιση σας.

Σύμφωνα μάλιστα με  νέα έρευνα, ένα ωραίο άρωμα κάνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να φαίνεται πιο ελκυστικό! Η μελέτη αποκαλύπτει ότι τα αρώματα δεν «τραβούν» μόνο σε επίπεδο όσφρησης, αλλά σε ένα βαθμό αλλάζουν τον τρόπο που ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται οπτικά μια γυναίκα! Δεν έχετε λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα νέο άρωμα που να σας ταιριάζει και να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με στυλ!

Φωτεινό και αφρώδες

Εάν μπορούσατε να «εμφιαλώσετε» ένα απόγευμα του Ιουνίου σε μπουκαλάκι για άρωμα, θα είχε τη μυρωδιά της Halle Berry στο Wild Essence. Η σύνθεση του συνδυάζει τις φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών και τα λευκά λουλούδια, τυλιγμένα σε ένα εκλεπτυσμένο και ελαφρύ συνδυασμό από  νότες ξύλων: του  σανδαλόξυλου και πατσουλί.

Οι κορυφαίες νότες περιλαμβάνουν περγαμόντο Σικελίας, φραγκοστάφυλλο και μανταρίνι. Η καρδιά περιλαμβάνει φρέζια σε άνθιση, άνθος φλαμουριάς, ανθούς βαμβακιού και λευκά τριαντάφυλλα. Ο μεταξένιος μόσχος, το λευκό πατσουλί,  το κρυστάλλινο κεχριμπάρι και το σανδαλόξυλο αποτελούν τη βάση του αρώματος.

Η απαλή πλευρά του τριαντάφυλλου

Ο ιταλικός οίκος  Acqua di Parma παρουσίασε ένα νέο άρωμα αφιερωμένο στο ρόδο. Το Acqua di Parma Rosa Nobile είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από την  ίριδα, τη μανόλια και το γιασεμί. Στα συστατικά του αρώματος βρίσκεται ένα ειδικό είδος ρόδου, το Centifolia, το οποίο αναπτύσσεται και ανθίζει μόνο στην Ιταλία. Είναι ό, τι πρέπει για τις κομψές σας εμφανίσεις.

Το λουλουδένιο άρωμα

Το άρωμα της Estee Lauder Modern Muse Chic απευθύνεται στην ανεξάρτητη και με αυτοπεποίθηση γυναίκα του σήμερα, που όμως δεν ξεχνάει και αγκαλιάζει και την θηλυκή της πλευρά. Περιέχει νότες βανίλιας Μαδαγασκάρης, αγιόκλημα, γιασεμί, musk και κεχριμπάρι.

Το θηλυκό άρωμα

Ένα φρέσκο άρωμα παιωνίας και γιασεμιού, ενισχυμένο με βανίλια, λίτσι και βατόμουρο, κάνει το Midnight Romance του οίκου Ralph Lauren, ιδανικό για μια κομψή εμφάνιση.

Σέξι με μια πικάντικη νότα

Μην ψεκάζετε από αυτό το άρωμα εάν θέλετε να μείνετε μόνη σας! Αυτό συμβουλέυουν οι άνθρωποι του οίκου Calvin Klein καθώς όπως αποκαλύπτουν το Reveal είναι σέξι, γεμάτο σιγουριά, προκλητικό και με μια ιδέα μυστηρίου! Με λίγα λόγια θα σαγηνεύσετε αν το επιλέξετε!

Οι νότες κορυφής είναι αλάτι, ροζ πιπέρι, πιπέρι μαύρο και πιπέρι λευκό; οι μεσαίες νότες είναι ίριδα και ζωϊκό Άμπερ και οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, κασμήρι, βέτιβερ και μόσχος.

Exit mobile version