Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος με λιποαναρρόφηση Smart Lipo

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο την πιο δημοφιλή αισθητική επέμβαση. Απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες που είναι ικανοποιημένοι από το συνολικό σωματικό τους βάρος, αλλά ταλαιπωρούνται από τη συσσώρευση τοπικού λίπους κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, στα πλαϊνά της μέσης και στο εσωτερικό των μπράτσων ή των μηρών.

Η κλασική λιποαναρρόφηση έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας. Η λιποαναρρόφηση Smart Lipo αποτελεί την εξελιγμένη εκδοχή της και μας δίνει την δυνατότητα να απομακρύνουμε με αναίμακτο και ανώδυνο τρόπο το τοπικό λίπος που δεν υποχωρεί ακόμα και μετά από εξαντλητικές δίαιτες ή γυμναστική.

Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου συγκαταλέγονται το γεγονός πως πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, αλλά και η εξαιρετικά μικρή οπή μέσω της οποίας εισέρχεται το laser στον οργανισμό, πράγμα που συνεπάγεται πως δεν δημιουργούνται ευδιάκριτες ουλές ή σημάδια.

Το laser δρα απευθείας πάνω στα λιποκύτταρα πετυχαίνοντας:

Η αποβολή του περιττού λίπους από τον οργανισμό πραγματοποιείται με τη βοήθεια
ειδικής ατραυματικής μικροκάνουλας.

Αξίζει να τονιστεί πως η λιποαναρρόφηση Smart Lipo δεν τραυματίζει τους γειτονικούς ιστούς, ο μετεγχειρητικός πόνος είναι σχεδόν μηδενικός και δεν απαιτείται διάστημα αποθεραπείας καθώς ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στην εργασία του και γενικά στις συνήθεις δραστηριότητές του από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Η συγκεκριμένη τεχνική εκτός από το σώμα, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στο πρόσωπο και τον λαιμό διορθώνοντας το περίγραμμα και το πιγούνι.

Η λιποαναρρόφηση Smart Lipo μπορεί να δώσει οριστική λύση στη συσσώρευση του τοπικού λίπους, συμβάλει στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας βελτιώνοντας παράλληλα την
όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η συγκεκριμένη μέθοδος υπόσχεται να σμιλέψει το σώμα σας και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.justbreast.gr

Exit mobile version