Είσαι μαμά, ακολουθείς τη μόδα και δεν αδειάζεις το πορτοφόλι σου!

Πολλές μαμάδες ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στη φροντίδα των οικογενειών τους που δεν τους απομένει καθόλου χρόνους για να ασχοληθούν με τον εαυτό τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε ατημέλητες… Μικρά τίποτα, από εδώ και από εκεί φρεσκάρουν την γκαρνταρόμπα και την εμφάνιση σας. Παιχνιδιάρικα αξεσουάρ που ζεσταίνουν τη διάθεση χωρίς να αδειάζουν απαραιτήτως το πορτοφόλι.

Βάλτε στο παλτό ένα γούνινο αξεσουάρ

Έχετε ένα άνετο και σχετικά μακρύ παλτό. Ιδανικά ταιριάζει να το φοράτε παντού, από ένα απλό ντύσιμο με τζιν μέχρι ένα αυστηρό λουκ εργασίας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ένα γούνινο κασκόλ, όχι απαραίτητα ακριβό, που θα δώσει άλλο τόνο στο στυλ σας. Για απόλυτα νεανικό λουκ, ανεξαρτήτως ηλικίας -που έτσι κι αλλιώς είναι απλά ένας αριθμός- ρίξτε το γούνινο γιακά ή κασκόλ πάνω από ένα σταυρωτό παλτό, ένα δερμάτινο τζάκετ ή μια κάπα.

Βάλτε το λευκό στην ντουλάπα σας

Φορέστε το σε κάθε του πιθανή μορφή, το λευκό είναι classy και θα είναι πάντα στη μόδα. Tweed, πιε ντε πουλ, καρό Όλα αυτά είναι prints που καθορίζουν το preppy στυλ της σεζόν και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ξεμείνει κάτι από αυτά στην ντουλάπα σας.

Ανανεώστε τα τζιν σας

Χρησιμοποιήστε ένα ξυραφάκι για να δημιουργήσετε στο τζιν σας τεχνητά σκισίματα και να τουδώσετε μια πιο ροκ διάθεση. Επιπλέον μπορείτε να του βάλετε και τρουκς που κοστίζουν πολύ λίγα χρήματα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη ραπτικής.

Βάλτε στα γάντια σας χάντρες

Ράψτε πάνω στα γάντια σας χάντρες και κολλήστε στρας, θα αλλάξουν όψη και θα φαίνονται σαν καινούργια.

Exit mobile version