Επιλέξτε το νυφικό ανάλογα με το σωματότυπό σας

Όταν έρχεται η στιγμή να διαλέξει το νυφικό της μια γυναίκα, οι επιλογές της είναι πραγματικά πάρα πολλές με αποτέλεσμα να μπερδεύεται, ειδικά όταν αρχίζει να επισκέπτεται οίκους νυφικών.

Βρίσκεστε σε ανάλογη θέση ή μήπως απλά αναρωτιέστε τι είδους νυφικό ταιριάζει στο στυλ σας;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Στον παρακάτω μίνι οδηγό θα δείτε τα ιδανικά νυφικά για κάθε ξεχωριστή σιλουέτα. Πριν ξεχυθείτε στους δρόμους, ρίξτε μια ματιά!

Γραμμή Α

Πώς είναι: Το πάνω μέρος «αγκαλιάζει» το σώμα σας ενώ η φούστα πλαταίνει καθώς φτάνει στο πάτωμα, δημιουργώντας ένα σχήμα που μοιάζει κάπως σαν το γράμμα “Α” (εξ ου και το όνομα).

Πριγκιπικό

Πώς είναι: Η κορυφή είναι εφαρμοστή, αλλά η φούστα είναι φουντωτή. Σκεφτείτε τα φορέματα που φορούν οι πριγκίπισσες στα παραμύθια, κάτι σαν την Σταχτοπούτα για παράδειγμα.

Ίσια γραμμή

Πώς είναι: Ένα απλό σχέδιο σε ίσια γραμμή από πάνω μέχρι κάτω. Αν είστε ψηλή και αδύνατη και ψάχνετε κάτι που να εφαρμόζει στο σώμα αλλά όχι και να «κολλάει», αυτό το σχέδιο είναι το ιδανικό για εσάς.

Γοργονέ

Πώς είναι: Είναι για νύφες που θέλουν να είναι sexy την ημέρα του γάμου τους και τολμούν να αναδείξουν τις καμπύλες τους σώματός τους.

Κοντό τύπου κοκτέιλ

Πώς είναι: Πιο κοντό συγκριτικά με τα υπόλοιπα, αυτό το νυφικό θα καταλήξει στη μέση του ποδιού σας. Είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν λεπτές γάμπες αλλά με περιφέρεια. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για πολιτικό γάμο.

Τρομπέτα

Κλασικό και διαχρονικό είναι ό,τι πρέπει για μικρόσωμες γυναίκες. Καλό θα ήταν η γραμμή της μέσης να έρχεται λίγο πιο πάνω από τη φυσική γραμμή ώστε να χαρίζει ύψος.

Exit mobile version