Κομψά σχέδια για νύχια για το επόμενο μανικιούρ σας

Οι λεπτομέρειες στο σχέδιο, τα πλούσια και λαμπερά χρώματα και η ανάγλυφη υφή, είναι αυτά που λατρεύουμε οι γυναίκες στο μανικιούρ.

Ενώ λοιπόν το καλοκαίρι ήθελε φωτεινά και δυνατά χρώματα, το φθινόπωρο θέλει κομψότητα σε συνδυασμό με εντυπωσιακά και καινοτόμα σχέδια. Μοντέρνες και ουδέτερες αποχρώσεις, κοσμήματα στα δάχτυλα καθώς και το old time classic μπορντοροδοκόκκινο χρώμα για το φθινόπωρο είναι αυτά που προτείνουμε εμείς για τις δροσερές ημέρες.

Συνδυάστε ένα γυαλιστερό και ματ βερνίκι νυχιών για ένα μικτό μανικιούρ ή ακολουθήστε την «κλασική διαδρομή» με έμφαση στα λεπτά μοτίβα.

Μισοφέγγαρο

Το γκρι χρώμα σε συνδυασμό με τις φωτεινές αποχρώσεις δίνει ένα chic αποτέλεσμα. Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε αυτό το γκρι μισοφέγγαρο με ένα έντονο πορτοκαλί.

Μίγμα από ματ χρώματα

Τα βαθιά χρώματα ματ υφής χαρίζουν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Αμέσως μετά θα θέλετε να αγοράσετε ένα παλτό camel εκδοχής και να κλείσετε μια πτήση για Παρίσι.

Νude απόχρωση με έντονη λεπτομέρεια

Εδώ και αρκετό καιρό το nude είναι ένα χρώμα που έχει κερδίσει την προτίμησή μας καθώς είναι η πιο safe επιλογή. Εντυπωσιάστε κάνοντας ένα περίεργο contrast με το περίγραμμα των νυχιών.

Μαύρο & Χρυσό

Αυτό το μανικιούρ εκτός από εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, δίνει την αίσθηση λόγω του επίμηκες σχεδιασμού, ότι τα δάχτυλά σας είναι και πιο μακριά.

Χρυσό «έργο τέχνης»

Αντί του κλασσικού γαλλικού φέρτε την ηλιοφάνεια στα νύχια σας με αυτή τη χρυσή απόχρωση. Το χρώμα αυτό αναμφισβήτητα ταιριάζει πολύ στο φθινόπωρο αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε επιλέγοντας ακόμα και ένα μελιτζανί χρώμα ή το ασημί.

Από την θεωρία στην πράξη

Αυτό το μελιτζανί και το ασημί που λέγαμε; Εμείς το λατρέψαμε!

Οι 5 αποχρώσεις του … γκρι

Το γκρι ήδη θεωρείται το χρώμα της δεκαετίας και είναι άκρως φθινοπωρινό. Αναδείξτε τις παραλλαγές στα χρώματά του στα δάχτυλα σας.

Exit mobile version