Κοντά μαλλιά: Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει

Ξαφνικά τα κοντά μαλλιά έγιναν fashion trend και ήδη πολλές σταρ του Hollywood το υιοθετούν!

Ρίξτε μια ματιά στις celebrities που αποφάσισαν να θυσιάσουν την πλούσια κόμη τους και τολμήστε το κι εσείς! Στο κάτω κάτω μην ξεχνάτε το βασικό: τρίχες είναι! Θα μακρύνουν!

Anne Hathaway


Ξεκινάμε με την αγαπημένη μας Anne Hathaway! Ένα ανάλαφρο, απαλό και ελαφρώς επιμελημένο look το οποίο αποδεικνύει ότι οι αφέλειες στα κοντά μαλλιά μπορούν να είναι θηλυκές και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αναδειχθούν τα όμορφα μάτια και τα καλοσχηματισμένα φρύδια.

Audrey Tatou


Οι κοντές τρίχες της Audrey Tatou σχηματίζουν μικρές μπουκλίτσες σε διαφορετικές κατευθύνσεις χαρίζοντας μια ανέμελη εμφάνιση.

Charlize Theron


Η πάντα κομψή Charlize Theron αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι ακόμα και τα κοντά μαλλιά με μια βαθιά χωρίστρα στη μέση και φινίρισμα μπορούν να αλλάξουν μια εμφάνιση και να τη μετατρέψουν σε χαλαρή και σέξι.

Coco Rocha


Για ένα μοντέλο σαν τη Coco Rocha το κοντό μαλλί από μόνο του δεν είναι αρκετά τολμηρό οπότε ένα αφρός σε υγρή μορφή κάνει το look πιο rock.

Halle Berry


H εκπληκτική Halle Berry έχει για περισσότερο από μια δεκαετία τα μαλλιά της κοντά, τύπου αθλητικά, αλλά έκανε τη διαφορά με τις ξανθιές ανταύγειες πάνω στην σκουρόχρωμη βάση της.

Miley Cyrus


Ακριβώς όπως η Madonna κάποτε, έτσι και η Miley Cyrus τόλμησε να αφήσει την ρίζα της (ή μάλλον να τη βάψει πιο σκούρα), κάνοντας τις γυναίκες που έχουν να επισκεφτούν τον κομμωτή τους για μήνες, να αισθάνονται πιο άνετα με την εικόνα τους.

Exit mobile version