Oι top τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο

Αλλαγή εποχής σημαίνει αλλαγή και στην εμφάνιση μας, ανανεώνοντας όχι μόνο την γκαρνταρόμπα μας αλλά γιατί όχι και τα μαλλιά μας.

Δείτε ποιες είναι οι 5 top τάσεις σε κουρέματα και στυλ μαλλιών για το φθινόπωρο… που ήρθε!

Λιτά και ατημέλητα

Η τάση αυτή ξεκίνησε από το καλοκαίρι και συνεχίζει δυναμικά και το φθινόπωρο λέει ο Raphael Reboh, στυλίστας και ιδιοκτήτης ενός ινστιτούτου αισθητικής στο Μαϊάμι. “Οι γυναίκες το αγαπούν γιατί είναι ευέλικτο και πολύ κολακευτικό”, λέει χαρακτηριστικά.  Αγαπάμε της έκδοση της Kristen Bell. Δοκιμάστε το!

Φλογερό καστανό

“Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ένα πιο γεμάτο χρώμα και με περισσότερο βάθος το φθινόπωρο,” λέει ο κομμωτής  Adam Livermore και συνιστά ένα έντονο μελαχρινό χρώμα εμποτισμένο με βαθύ χρυσό ή και κόκκινες ανταύγειες. “Αντανακλά το φως με διαφορετικό τρόπο και αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας”, τονίζει ο ίδιος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το look της Kristen Wiig.

Κοντοκουρεμένο

“Τα κοντά μαλλιά είναι για το φθινόπωρο” λέει ο Roz Safdari, στυλίστας στη Νέα Υόρκη. “Νομίζω ότι αρκετές γυναίκες θα τολμήσουν να κόψουν τα μαλλιά τους φέτος”, συμπληρώνει. Για ένα πιο “νευρικό” look ανακατέψτε μερικές τούφες μπροστά στο μέτωπό σας όπως Shailene Woodley.

Πλατινέ ξανθό

Η Tracey Cunningham, σύμβουλος Δημιουργίας της εταιρείας Redken  θεωρεί ότι η πλατινέ απόχρωση του ξανθού θα είναι μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν. “Ειδικά τους ψυχρούς μήνες θα είναι ιδανικό”, λέει η ίδια. Απλά θυμηθείτε να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση για τον τόνο του δέρματος σας.

Χωρίστρα στη μέση

Τα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση είναι η top επιλογή για φέτος. Η Zoe Saldana έχει ήδη υιοθετήσει το στυλ!

Exit mobile version