Όταν οι κόρες μακιγιάρουν τις μαμάδες!

Αυτές οι τέσσερις κόρες λατρεύουν τα πάντα πάνω στις μαμάδες τους – εκτός από τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους . Έτσι αποφάσισαν να βάλουν τις δικές τους πινελιές στην εμφάνισή τους!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! 

Donna (πριν)

«Η μαμά μου είναι πολύ όμορφη αλλά δεν αφιερώνει χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό της», λέει η Holly. «Θα στεγνώσει για παράδειγμα τα μαλλιά της μετά το μπάνιο αλλά δεν θα τα ισιώσει ή θα πάει να αγοράσει χρώμα βαφής αλλά τελικά βαριέται και δεν βάφει τα μαλλιά της.»

Η αποστολή είναι: Η 52χρονη Donna Bernesser να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της με ένα απλό μακιγιάζ και να τιθασευτούν τα μαλλιά της!

Η Donna μετά με την κόρη της Holly

Οι μαύροι κύκλοι κρύφτηκαν και οι γκρίζες τρίχες απορροφήθηκαν από ένα ζωντανό σοκολατί χρώμα. Μαμά και κόρη λάμπουν!

Nilma (πριν)

Το μοναδικό πράγμα που κάνει η 43χρονη γυναίκα κάθε πρωί είναι απλά να πιάνει το μαλλί της κότσο. Αυτό ακριβώς ήθελε να αλλάξει η κόρη της! «Η μαμά μου πρέπει να κόψει τα μαλλιά της» τονίζει η Zizel. «Θα ήθελα πολύ να την δω με ένα πιο μοντέρνο κούρεμα και …λίγο κραγιόν», συμπληρώνει η ίδια!

Η Nilma μετά με την κόρη της Zizel

Το μάκρος των μαλλιών της Nilma παρέμεινε απλά το μαλλί της απέκτησε κίνηση και ζωντάνια. Το απίστευτο είναι ότι για την μεταμόρφωση χρειάστηκαν λίγα μόλις λεπτά και μαμά και κόρη είναι πιο ίδιες από ποτέ!

Michele (πριν)

«Βάφω τα μαλλιά μου με ό,τι βρίσκω στα καταστήματα» λέει γελώντας η 50χρονη Michele Spinner. Φαίνεται όμως ότι η κόρη της δεν το διασκεδάζει τόσο και θέλει η μαμά της να ανανεωθεί. «Το χρώμα της είναι επίπεδο και το στυλ αδιάφορο. Η μαμά μου όμως είναι νέα και δροσερή και αυτό θέλω να φανεί!» υπογραμμίζει η Dawn.

Η Michele μετά με την κόρη της Dawn.

Η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της Michele φωτίστηκε ακόμα περισσότερο με λίγο κονσίλερ και lip gloss σε χρώμα κοραλλί! Τα μαλλιά της απέκτησαν την κίνηση που ήθελε η κόρη της και έμειναν και οι δύο πολύ ευχαριστημένες!

Lesley (πριν)

«Θέλω πολύ να την κάνω Σοφία Λόρεν έστω και για μια μέρα!” δήλωσε η Erica, κόρη της 58χρονης Lesley Whelan. «Μακάρι να της αρέσει το αποτέλεσμα και να ασχολείται λίγο παραπάνω με την εμφάνισή της και στην καθημερινότητά της», συμπληρώνει η ίδια. Το δώρο της λοιπόν για την 40η επέτειο γάμου της μαμά της είναι αυτό! Στόχος είναι να μεγαλώσουν λίγο τα μάτια με το μακιγιάζ και να ξεφουντώσουν τα μαλλιά.

Η Lesley μετά με την κόρη της Erica.

Όπως μπορείτε κι εσείς να παρατηρήσετε το χρώμα μαλλιών της Lesley άνοιξε και το πρόσωπό της φωτίστηκε με το βερικοκί ρουζ. Το αποτέλεσμα το λάτρεψαν και οι δυο.

Exit mobile version