Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα στη μύτη

Με μια γρήγορη ματιά στον καθρέπτη το πρόσωπό σας φαίνεται αψεγάδιαστο, αλλά αν προσέξετε περισσότερο θα δείτε τα μαύρα στίγματα στη μύτη σας.

Αν προσπαθήσετε να τα απομακρύνετε με πετσέτα ή με βρεγμένο σφουγγάρι, θα ερεθίσετε το δέρμα σας και δεν θα καταφέρετε τίποτα. Γιατί αυτά δεν είναι βρωμιά, αλλά «πεισματάρικα» μαύρα στίγματα.

Ωστόσο υπάρχει μια «μαγική» συνταγή που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σας.

Τι θα χρειαστείτε:

-Γάλα

-Ζελατίνη

Η προετοιμασία θα πάρει λιγότερο από ένα λεπτό!

Σε ένα γυάλινο μπολ βάλτε 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη σε σκόνη (χωρίς γεύση) και 1,5 – 2 κουταλιές της σούπας γάλα. Ανακατέψτε πολύ καλά και γρήγορα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάλτε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10-15 δευτερόλεπτα, προκειμένου να γίνει πιο κρεμώδες και μαλακό.

Εφαρμόστε στο προσωπο:

Αρχίστε αμέσως να το εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει. Ανακατεύετε συνεχώς με ένα ξυλάκι, μιας και το μείγμα πολύ γρήγορα μπορεί να σκληρύνει, λόγω της ζελατίνης. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην περιοχή που έχει το πρόβλημα, αλλά αν θέλετε εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αφαίρεστε τη κάνοντας peeling.

Exit mobile version