Snow White: Συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο χειμωνιάτικο νυφικό

Μπαίνουμε σιγά σιγά στο χειμώνα και πολλές από εσάς ετοιμάζουν το γάμο τους!

Το λευκό του χιονιού είναι το τέλειο σκηνικό για τις φωτογραφίες σας και προσθέτει μία ρομαντική και κλασική αύρα.

Φυσικά, το κρύο είναι ένα μεγάλος εχθρός όταν επιλέγετε το νυφικό σας, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε, και προπάντων δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το στυλ για τη ζεστασιά.

Για να κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα για σας, έχουμε βάλει μερικές συμβουλές για όσες ετοιμάζεστε να παντρευτείτε στην καρδιά του χειμώνα.

Οι συμβουλές μας:

*Μανίκια

Τα μανίκια είναι απαραίτητα για ένα χειμωνιάτικο νυφικό. Μπορεί να έχετε φανταστεί ένα υπέροχο ντεκολτέ φόρεμα χωρίς μανίκια, αλλά το να καλύψετε τα χέρια σας είναι πολύ σημαντικό την εποχή αυτή. Προσθέτει κομψότητα και σας κρατά ζεστή.

*Πολλές στρώσεις υφάσματος στη φούστα

Πολλές στρώσεις υφάσματος στην όμορφη φούστα του νυφικού μπορεί να είναι η απάντηση για να κρατηθούν τα πόδια σας ζεστά και να μοιάζεται σαν πριγκίπισσα.

*Υφάσματα

Ψάξτε για βαριά υφάσματα, αυτή είναι η ομορφιά του χειμωνιάτικου γάμου. Μπορείτε να επιλέξετε νυφικά φορέματα φτιαγμένα από εκπληκτικά σατέν και μεταξωτά υφάσματα. Αν αγαπάτε τις δαντέλες, δοκιμάστε τη δαντέλα Battenberg ή τη Chantilly.

*Αξεσουάρ και Λάμψη

Ξέρετε τι δένει απόλυτα με το λευκό χιόνι και τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα; τα λαμπερά στολίδια! Με αυτόν τον τρόπο το λευκό φόρεμα σας δεν θα χαθεί στη μέση του χιονιού. Φορέστε μαργαριτάρια, κρύσταλλα, πούλιες ή ακόμα και υφάσματα που αστράφτουν και ξεχωρίζουν. Γούνες και κασμίρια μπορεί επίσης να δείχνουν τέλεια με το νυφικό!

Exit mobile version