Οι τάσεις της μόδας για φέτος το καλοκαίρι

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, διασκεδάστε λίγο υιοθετώντας κάποιες τάσεις της μόδας και ανανεώστε την εμφάνισή σας! Μην ξεχνάτε ότι οι εκπτώσεις ακόμα συνεχίζονται!

Φούστα μέχρι το γόνατο

Οι φούστες midi που τελειώνουν ακριβώς κάτω από το γόνατο κάνουν ίσως την πιο δυναμική επιστροφή τους φέτος το καλοκαίρι! Είναι απίστευτα κολακευτικές για όλους τους τύπους σώματος αφού αποκρύπτουν ότι δεν θέλετε να…εμφανίσετε! Το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο οι Kiernan Shipka και Anna Kendrick.

Πορτοκαλί κραγιόν

Τολμήστε και δοκιμάστε μία από τις πιο δροσερές αποχρώσεις του πορτοκαλί. Αλλά κάντε το όταν δεν έχετε τονίσει με έντονο μακιγιάζ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Ακολουθήστε το παράδειγμα της Camilla Belle και της Kate Bosworth.

Σακάκι

Σας ευχαριστούμε Keri Russell και Suki Waterhouse που δείξατε ότι τα ανδρικά σακάκια δείχνουν εκπληκτικά και σε εμάς τα κορίτσια! Αγαπάμε την ευελιξία, την άνεση και το κομψό look που χαρίζει το σακάκι, είτε συνδυαστεί με παντελόνι είτε με φόρεμα.

Μεταλλικές και ιριδίζουσες λεπτομέρειες

Ένα φόρεμα με ιριδίζουσες λεπτομέρειες όπως αυτό της Heidi Klum, ή μια απλή τσάντα με ιριδίζουσα όψη και μεταλλικές αγκράφες σαν της Louise Roe, θα κάνουν τη διαφορά.

Διαφάνειες

Ενισχύστε το στυλ σας δίχως να κάνετε τολμηρή εμφάνιση φορώντας μια φούστα με διαφάνεια ή με διάφανη φάσα. Τα πουκάμισα με διαφανή μανίκια είναι επίσης στα must του καλοκαιριού!

Μαλλί: επιμελές ατημέλητο

Είναι η αγαπημένη τάση των celebrities  και όχι άδικα! Τα μαλλιά πιασμένα ψηλά, είναι από τα πιο κομψά χτενίσματα που αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Παράλληλα δείχνετε σας να έχετε βγει μόλις από το κομμωτήριο, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε καν …περάσει!

Bomber jacket

Είναι νεανικά και πολύ θηλυκά! Φέτος το καλοκαίρι πολλές είναι οι κυρίες που τα τίμησαν. Από τη δική μας Δέσποινα Βανδή μέχρι τη Kelly Osbourne και τη Rashida Jones.

Exit mobile version