Τα 6 ωραιότερα μονόπετρα για να τη ζητήσετε σε γάμο

Έναν ετοιμάζετε να ζητήσετε την κοπέλα σας σε γάμο, υπάρχουν κάποια μονόπετρα που πρέπει σίγουρα να τα δείτε!

Το δαχτυλίδι αρραβώνων μπορεί να έχει μια εντυπωσιακή πολύχρωμη πέτρα και ένα εντυπωσιακό σχέδιο, διαφορετικό από τα κλασικά που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.

Εμείς στο baby.gr σας παρουσιάζουμε τα 6 ωραιότερα μονόπετρα για να κάνετε την επίσημη πρόταση στη γυναίκα της ζωής σας.

Ροζ Χρυσός

Μονόπετρο by ArtCarved

Ο λόγος για τον οποίο το ροζ χρυσό δαχτυλίδι επέστρεψε στη μόδα είναι γιατί η ρόδινη απόχρωση κολακεύει όλους τους τόνους του δέρματος.

Χρωματιστά διαμάντια

 

Μονόπετρο by Christopher Designs

Αν ψάχνετε ένα μονόπετρο όχι και τόσο «παραδοσιακό», ένα με χρωματιστό διαμάντι είναι μια όμορφη επιλογή. Ένα διαμάντι κίτρινο ή και ροζ, σίγουρα θα κάνει το δαχτυλίδι ξεχωριστό. Οι πιο τολμηροί θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα σε σοκολατί ή μαύρο.

Πολύχρωμοι πολύτιμοι λίθοι

Μονόπετρο by Coast Diamond

Αν σκέφτεστε ένα μονόπετρο με πολύχρωμο πολύτιμο λίθο, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ζαφείρια, ρουμπίνια ή και σμαράγδια. Μια άλλη σκέψη: Μια πέτρα με πολυδιάστατο χρώμα, όπως αλεξανδρίτης, δημιουργεί ένα δροσερό αποτέλεσμα αλλαγής χρώματος διότι σε διαφορετικούς φωτισμούς αλλάζει χρώμα από κιτρινοπράσινο στο κόκκινο.

Φλοράλ σχέδια

Μονόπετρο by Parade Designs

Μια νέα τάση στα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι τα φλοράλ σχέδια. Μονόπετρα με λουλούδια, πέταλα, αμπέλια και άλλα στοιχεία βγαλμένα κατ ‘ευθείαν από τον κήπο.

Τετράγωνο

Μονόπετρο by Supreme Jewelry

Ναι λοιπόν, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων μπορεί να είναι τετράγωνο και να δείχνει κομψό.

Vintage

Μονόπετρο by Supreme Jewelry

Ένα vintage μονόπετρο με βικτοριανές πινελιές πάντα θα αρέσει ενώ είναι ένα

κλασικό και διαχρονικό κομμάτι.

Exit mobile version