Τα πιο στιλάτα και άνετα καλοκαιρινά παπούτσια για μαμάδες και παιδιά

Το καλοκαίρι έφτασε και ο καιρός είναι πλέον ιδανικός για βόλτες με τα παιδιά μου σε κάποιο πάρκο ή έξοδο με φίλους όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο.

Είναι η ιδανική εποχή για ανοιχτά παπούτσια που θα με δροσίζουν, θα είναι άνετα για το… κυνηγητό αλλά ταυτόχρονα θα αναδεικνύουν και τη θηλυκή πλευρά μου. 

Ένα πολύ απλό outfit μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί από ένα ωραίο και εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια. Για αυτό το λόγο θα επενδύσω σε κομμάτια – κλειδιά που θα δώσουν μια άλλη πνοή στα ρούχα της ντουλάπας μου. Γιατί εκτός από μαμά είμαι και γυναίκα και θέλω να εντυπωσιάζω όλες τις ώρες, ειδικά όταν ξεκλέβω λίγες ώρες για καφέ ή ποτό με το σύντροφό και τους φίλους μας.

Τα πιο μοδάτα καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια για λαμπερές και άνετες εμφανίσεις τα βρίσκω πού αλλού;… στο Topshoes.gr. Με ένα κλικ, βρίσκω όλα τα στιλ, σχέδια και χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μου στην πόλη, αλλά και στο νησί.

Τα πιο μοντέρνα σχέδια από γνωστά brands αλλά και πιο κλασικές γραμμές, έρχονται από την πασαρέλα κατευθείαν στα πόδια μου, για να διανύσω χιλιόμετρα κομψότητας και να εντυπωσιάσω σε κάθε μου εμφάνιση. Μπορώ να βρω δεκάδες παπούτσια για τις βόλτες μου με τα παιδιά μου αλλά και όμορφα σχέδια για τα ίδια.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι να πρωτοδιαλέξω από τη νέα collection σε γυναικεία παπούτσια αλλά και παιδικά με τα εντυπωσιακά μοντέρνα σχέδια και χρώματα σε άκρως οικονομικές τιμές.

Άνετες και στιλάτες εμφανίσεις

Άνεση και στιλ πάνε μαζί ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ωστόσο θέλω ένα στιλ παπουτσιού που θα μου χαρίσει μερικούς πόντους ύψους και θα μπορώ να τα περπατάω άνετα. Τα flatforms είναι η ιδανική λύση για μοντέρνες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Μπορώ να τα φορέσω στο γραφείο, την απογευματινή βόλτα με τα παιδιά και τη βραδινή έξοδο και συνδυάζεται με ό,τι κι αν επιλέξω να φορέσω. Με τη νέα collection του Topshoes.gr κάτι μου λέει ότι θα γίνει κομμάτι των καθημερινών μου εμφανίσεων και θα είναι σαν να μην φοράω παπούτσια.

Ιδιαίτερες εμφανίσεις για μοδάτα παιδιά

Για τη μικρή πρωταγωνίστρια της ζωής μου επιλέγω μοντέρνα παιδικά παπούτσια που χαρίζουν άνεση και στιλ σε κάθε της βήμα.

Και σαν κάθε μικρή fashionista που θέλει η ίδια να επιμελείται τη δική της εμφάνιση μπορεί να διαλέξει μέσα από μια πληθώρα επιλογών από αθλητικά και σαγιονάρες με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Ούτε τα αγοράκια όμως μένουν παραπονεμένα, καθώς η collection με πέδιλα, σαγιονάρες και παιδικά αθλητικά παπούτσια θα οδηγήσει κάθε τους βήμα με άνεση και στιλ.

Θηλυκότητα στα ύψη

Και επειδή κάθε μαμά είναι πάνω απ’ όλα και γυναίκα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν λείπουν από την ντουλάπα μου. Για έξτρα πόντους στιλ στο λουκ μου επιλέγω μοντέρνα και κομψά ψηλοτάκουνα γυναικεία πέδιλα από τη νέα collection του Topshoes.gr που αναδεικνύουν τα καλοκαιρινά μου σύνολα. 

Ταιριάζουν με κάθε μου εμφάνιση τόσο για χαλαρές εξόδους με το σύντροφο και τους φίλους μας όσο και για επίσημες εμφανίσεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις της οικογένειας. Για ένα μοδάτο και εντυπωσιακό σύνολο ένα ζευγάρι πέδιλα σε κόκκινο χρώμα αποτελούν εξαιρετική επιλογή και αναδεικνύουν όμορφα τα πόδια μου.

Δείτε περισσότερα : www.topshoes.gr

Topshoes.gr

 

topshoesgr

Exit mobile version