Υγρό σαπούνι για βαθύ καθαρισμό από τη MACROVITA

Η σημερινή αναλυτική επιστημονική έρευνα επιβεβαίωσε τη συσσωρευμένη εμπειρία αιώνων για τις εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες του λαδιού της ελιάς. Διαπιστώθηκε ότι περιέχει σε αφθονία τανίνες γαλλικού οξέος, ιριδοειδή, φλαβονοειδή, σάκχαρα και πολυφαινόλες που ασκούν έντονη αντιοξειδωτική, μαλακτική, ενυδατική, συσφιγκτική και αντιερεθιστική επίδραση στο ανθρώπινο δέρμα. Η ειδική σειρά των φυσικών καλλυντικών MACROVITA, συνδυάζοντας το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό λάδι ελιάς με πολλές άλλες, ευεργετικές για το δέρμα, φυτικές ουσίες και βιταμίνες, προσφέρει την ιδανική φυσική περιποίηση στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά.

To ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ (DEEP CLEANSING LIQUID SOAP) MACROVITA είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις νεανικές (ακνεϊκές ή μη), αλλά και για τις υπερβολικά λιπαρές επιδερμίδες μεγαλυτέρων ηλικιών. Περιέχει λάδι ελιάς*, πρόπολη μελισσών, πρωτεΐνη σιταριού, σιτέλαιο, τσουκνίδα*, λευκό τσάϊ* και προβιταμίνη B5 (πανθενόλη).

Καθαρίζει βαθιά χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Αφαιρεί το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, διευκολύνει την αναπνοή του δέρματος, συσφίγγει και αναζωογονεί το πρόσωπο. Είναι κατάλληλο και για τα δέρματα που παρουσιάζουν αλλεργία σε σαπούνια και αφρόλουτρα, καθώς και για τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος.

*Βιολογικής καλλιέργειας

ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ MACROVITA ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧEI MINERAL OIL, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ, SLS ΚΑΙ PARABENS, ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Φροντίδα από τη Φύση αποκλειστικά στα Φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων

Πληροφορίες στη MACROVITA Α.Ε.

Αθήνα: Τηλ. 210 252 3380 • Fax 210 251 1294

Θεσσαλονίκη: Τηλ. 2310 344 042 • Fax 2310 340 198

e-mail: info@macrovita.gr

www.macrovita.gr

• fb: MacrovitaOfficial

Exit mobile version