Υπέροχα φορέματα για βάφτιση

Για να είσαι εντυπωσιακή είτε είσαι η νονά, η μητέρα η απλά καλεσμένη σε βάπτιση

Έχεις λάβει πρόσκληση για βάφτιση και σίγουρα το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι φόρεμα να αγοράσεις για αυτό το ευτυχές γεγονός. Ιδιαίτερα αν είσαι η νονά ή η μητέρα του παιδιού τότε θα πρέπει να επιλέξεις κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Αρχικά μην αγχώνεσαι παρακάτω θα βρεις συμβουλές για να μπορέσεις να επιλέξεις εύκολα το πιο κατάλληλο φόρεμα για βάφτιση για να είσαι λαμπερή και όμορφη.

Σε αντίθεση με ένα γάμο η βάφτιση αν και εξίσου σημαντικό γεγονός είναι γενικά πιο χαλαρή με αποτέλεσμα στα φορέματα για βάφτιση να μην συναντάμε τις υπερβολές που βλέπουμε στα φορέματα γάμων. Γι’ αυτό λοιπόν ξέχνα τα φορέματα τύπου πριγκίπισσας και επέλεξε κάτι πιο άνετο. Ελαφριά υφάσματα με ελαστική μέση προτιμούνται ιδιαίτερα. Ειδικά αν είσαι η νονά ή η μαμά που σημαίνει ότι θα περάσεις αρκετές ώρες με το παιδί στην αγκαλιά.

Μιας και αναφερόμαστε στις διαφορές μεταξύ γάμου και βάφτισης μία πολύ σημαντική διαφορά είναι ότι το άσπρο χρώμα δεν απαγορεύεται! Αντίθετα λόγο αγνότητας και συμβολισμού του μυστηρίου της βάφτισης πρόκειται για ένα χρώμα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για την περίσταση. Οπότε αν θέλετε να βάλετε λευκό φόρεμα ή κάποια πιο κρεμ απόχρωση όχι μόνο δεν θα σας αποθαρρύνει κανείς αλλά συνιστάται.

Κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι το μυστήριο της βάφτισης τελείται την ημέρα. Αυτό από μόνο του σου επιτρέπει να επιλέξεις πιο κάζουαλ φορέματα με αέρινη γραμμή, παστέλ χρώματα και Prints. Ιδιαίτερα τα φλοράλ φορέματα παραμένουν στην μόδα εδώ και αρκετά χρόνια και θεωρούνται ασφαλή και αγαπητή επιλογή για βαφτίσεις που πραγματοποιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αν και τα συγκεκριμένα δίνουν ένα πιο παιχνιδιάρικο τόνο θεωρούνται κατάλληλη επιλογή και για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Πολλές είναι αυτές που επιλέγουν μίνι φορέματα ή φορέματα που τελειώνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Σατέν φορέματα με χαλαρά μανίκια δίνουν μία πιο κάζουαλ νότα παραμένοντας ωστόσο σέξι και στιλάτη. Αν ο καιρός δεν είναι ιδιαίτερα καλός τότε μπορείτε να φορέσετε και φορέματα με μακριά μανίκια. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός συνδυασμός είναι μίνι ή όχι τέρμα μακριά φορέματα με μακριά μανίκια. Δημιουργείται μία ενδιαφέρουσα αντίθεση που κολακεύει αρκετά τη σιλουέτα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά σε αυτήν τη κατηγορία είναι φορέματα με μοτίβα σε κυπαρίσσι ή παραπλήσιο χρώμα. Αέρινο και sexy χωρίς να είναι καθόλου προκλητικό. Συνδυάστε με μποτάκια ή πέδιλα και αφήστε τα μαλλιά σας λιτά.

Μην ξεχνάς ότι ιδιαίτερα τα φορέματα για βάφτιση αποτελούν διαχρονικά κομμάτια τα οποία μπορείς να φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις. Γι’ αυτό επέλεξε κάτι που μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να φοράει ξανά και ξανά. Αν κάνεις έξυπνη επιλογή μπορείς να αποκτήσεις ένα φόρεμα που με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου και αν έχεις να πας.

Για περισσότερες προτάσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το eshop Bonfashion.gr και να βρεις το κατάλληλο φόρεμα βάφτισης για το δικό σου στιλ.

Exit mobile version