Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα: Οι διαφορετικές ευχές που αντάλλαξαν για τα 28 χρόνια γάμου

Το πρώην προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ είχε επέτειο κι ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον και μέσω social media

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και πρότυπο για πολλούς. Ο λόγος για τον Μπάρακ και τη Μισέλ Ομπάμα, οι οποίοι συμπλήρωσαν 28 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει και δύο κόρες.

Το πρώην προεδρικό ζεύγος της Αμερικής φρόντισε ανήμερα της επετείου να ανταλλάξουν ευχές και δημοσίως και συγκεκριμένα και μέσα από τα social media. Μόνο που φέτος, λόγω των επερχόμενων αμερικανικών εκλογών, οι ευχές τους είχαν κι έντονο πολιτικό άρωμα.

Ο Μπάρακ Ομπάμα στο δικό του μήνυμα/ευχή στο Instagram έγραψε: «Ακόμη και με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θέλησα να πάρω μια στιγμή να ευχηθώ ευτυχισμένη επέτειο στον έρωτα της ζωής μου. Κάθε μέρα με τη @MichelleObama με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο. Αυτή τη χρονιά, καθώς εκτιμώ ιδιαίτερα τις ευχές σας, αυτό που θα επιθυμούσα πραγματικά είναι για τον καθένα να στραφεί προς έναν τουλάχιστον άνθρωπο που γνωρίζεται ότι μπορεί να μην ψηφίσει. Βοηθήστε τον να εγγραφεί στους καταλόγους. Βοηθήστε τον να μάθει πώς ψηφίζει. Οδηγείστε τους στο iwillvote.com για αρχή. Ευτυχισμένη επέτειο Miche. Σ’ αγαπώ».

Η Μισέλ Ομπάμα με τη σειρά της έγραψε: «28 χρόνια με αυτόν τον ένα… Αγαπώ τον @BarackObama για το χαμόγελό του, τον χαρακτήρα του και τη συμπόνοιά του. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω ως σύντροφο μέσα σε όλα όσα μας πετά η ζωή. Και αυτή τη χρονιά έχω κάτι να σας ζητήσω – διαλέξετε έναν άνθρωπο που ξέρετε ότι μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε ότι θα το κάνει. Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα της επετείου μου για εσάς. Σ’ αγαπώ Barack..».

Exit mobile version