Must-haves για άνεση στο σπίτι

Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο φθινοπωρινός, κι εμείς ανυπομονούμε για χουχούλιασμα με μια ζεστή κούπα καφέ στο σπίτι. Η άνεση αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της τέλειας ημέρας, για αυτό και επιλέγουμε τις ιδανικές γυναικείες πυτζάμες αλλά και εσώρουχα.

Εάν είστε λάτρεις της ζέστης, προτιμήστε τις μακριές πιτζάμες από βαμβακερό υλικό, εάν πάλι προτιμάτε να κοιμάστε δροσερά, σας προτείνουμε κάτι σε στυλ σορτς από υλικά όπως το σατέν. Φυσικά, υπάρχει και η τρίτη κατηγορία που προτιμά να φορά νυχτικά. Ειδικά τα νυχτικά θηλασμού με εύκολο άνοιγμα με κουμπιά, αποτελούν την ιδανική λύση για μανούλες που θηλάζουν.

Εάν οι πιτζάμες δεν σας αρκούν, προσθέστε μια εξτρά στρώση. Χουχουλιάστε με μια μαλακή ρόμπα από βελουτέ υλικό ή μικροΐνες, που σίγουρα θα σας ζεστάνουν ακόμη και τις πιο κρύες στιγμές.

Αναφορικά με τα γυναικεία εσώρουχα, οι απόψεις διίστανται, ας το παραδεχτούμε. Δουλεύοντας από το σπίτι, πολλές από εμάς έχουμε ξεχάσει πώς είναι να φοράς σουτιέν. Από την άλλη, κάποιες γυναίκες, ιδιαίτερα με μεγάλο και βαρύ στήθος, προτιμούν να φοράνε σουτιέν ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση, σουτιέν από μαλακά υλικά και χωρίς ενίσχυση και μπανέλες αποτελούν την ιδανική επιλογή για αυτές τις περιπτώσεις!

Τέλος, ένα ακόμη υπέροχο αξεσουάρ για τις πιο κρύες ημέρες που έρχονται, είναι τα κορμάκια. Είναι ιδιαίτερα πρακτικά, διότι διατηρούν την πλάτη ζεστή, ενώ αναδεικνύουν την σιλουέτα μιας γυναίκας και μπορούν να φορεθούν είτε κάτω από μπλούζες ως φανελάκια, είτε με ένα παντελόνι, δημιουργώντας το τέλειο καθημερινό σύνολο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βασικά μοντέλα για καθημερινή χρήση, σέξι κομμάτια δαντέλας για ειδικές περιστάσεις αλλά και σε κορμάκια με εφέ σύσφιξης.

Exit mobile version