Ο Τζέισον Μομόα είναι ο πατριός 31χρονης Χολιγουντιανής σταρ

Ο πρώην πρωταγωνιστής του Game of Thrones έχει παντρευτεί τη μητέρα της

Η αλήθεια είναι πως στο Χόλιγουντ αρκετοί από τους σταρ είναι συγγενείς μεταξύ τους. Άλλες συγγένειες είναι γνωστές (όπως για παράδειγμα ο Νίκολας Κέιτζ είναι ανιψιός του Φρόνσις Κόπλα) και άλλες όχι.

Και σε αυτή την κατηγορία, συναντάμε τον Τζέισον Μομόα, τον άλλοτε πρωταγωνιστή του Game of Thrones και μετέπειτα Aquaman ο οποίος είναι πατριός 31χρονης σταρ του Χόλιγουντ. Και δεν είναι άλλη από την όμορφη Ζόε Κράβιτζ, κόρη του Λένι Κράβιτζ και της Λίζα Μπονέ.

Ο Μομόα είναι παντρεμένος τα τελευταία χρόνια με τη μητέρα της, την 53χρονη ηθοποιό η οποία υποδυόταν την κόρη του Μπιλ Κόσμπι στη σειρά «Κόσμπι Σόου». Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Οι σχέσεις του διάσημου ηθοποιού με τη θετή του κόρη είναι άψογες και η ίδια συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram οικογενειακές φωτογραφίες.

Κι επειδή η Λίζα Μπονέ δεν διαθέτει λογαριασμό, μιας και απεχθάνεται τα social media, η Ζόε Κράβιτς πρόσφατα και με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία τους όταν ήταν μωρό. Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική κάτι που σχολίασαν ακόμη και διάσημοι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως η Αλίσια Κιζ και η Ρις Γουίδερσπουν.

Exit mobile version