Οι τάσεις των μαγιό για το καλοκαίρι 2021: τροπικά σχέδια και ψηλή μέση

Ποια μαγιό θα είναι φέτος στη μόδα; Τι να φορέσετε φέτος για να έχετε στην παραλία ώστε να ξεχωρίσετε; Έχουμε τις απαντήσεις για εσάς. Οι τάσεις είναι τα τροπικά σχέδια, τα μαγιό με ψηλή μέση, τα animal print, και αν ακόμη επιθυμείτε να δείξετε σε όλους ότι είστε ζευγάρι με το σύντροφό σας, μπορείτε  να συνδυάσετε τα μαγιό σας.

Ποιον τύπο μαγιό να επιλέξω

Ολόσωμο, μπικίνι, τανκίνι ή μονοκίνι. Υπάρχουν πολλών ειδών μαγιό. Αρκεί να επιλέξετε. Όταν επιλέγετε ένα σωστό μαγιό να φροντίζετε ο σχεδιασμός του να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και εστιάστε επίσης στο πότε και που θα το φορέσετε.

Για τις πιο έντονες δραστηριότητες στο νερό να προτιμήσετε σίγουρα ένα κλασικό ολόσωμο μαγιό, ενώ για ηλιοθεραπεία, επιλέξτε ένα μπικίνι. Τα γυναικεία μαγιό είναι σχεδιασμένα με σκοπό να κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες και να αισθάνονται όλες οι κυρίες υπέροχες σε αυτά.

Τροπικά μοτίβα

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτού του καλοκαιριού είναι τα τροπικά τυπώματα και τα  μοτίβο φυτών. Με άλλα λόγια – μη φοβάστε να δείξετε ότι έχετε ήδη διάθεση για μία καλοκαιρινή περιπέτεια δίπλα στη θάλασσα.  Μη σας τρομάζει η ερημιά. Χάρη στα πολύχρωμα μοτίβα δε θα περάσετε απαρατήρητη. Τα τροπικά τυπώματα εμφανίζονται συχνότερα σε πράσινο, λευκό ή σκούρο φόντο. Δείχνουν υπέροχα παντού, στα μπικίνι, τανκίνι, ολόσωμα μαγιό ή μονοκίνι.

Μαγιό με ψηλή μέση σε στιλ Μέριλιν Μονρόε

Θέλετε να νιώσετε σε ένα βαθμό σαν τη διάσημη Μέριλιν Μονρόε; Τα ψηλόμεσα μαγιό θα καλύψουν όμορφα την κοιλίτσα που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να επιδείξετε στον κόσμο. Θα τα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι γυναίκες που έχουν πρόσφατα γεννήσει με καισαρική τομή και θέλουν να προστατεύσουν την ουλή από τις ακτίνες του ηλίου. Όπως φυσικά και οι γυναίκες που έχουν καταλάβει ότι οι τελειότερες φωτογραφίες στο Instagram δημιουργούνται από μοντέλα που φορούν σλιπ με ψηλότερη μέση που κολακεύει τη σιλουέτα.

Έτσι, όχι μόνο θα νιώσετε άνετα με ένα μαγιό με ψηλή μέση, αλλά ο σχεδιασμός του θα σας κολακεύει δεόντως και στις φωτογραφίες θα μοιάζετε με μοντέλο περιοδικού μόδας.

Αφήστε το sex-appeal σας να ξεχωρίσει

Μία άλλη ίσως πιο άγρια τάση που μοιάζει εξωτική και σέξι ταυτόχρονα είναι τα animal print. Αυτή η τάση ταιριάζει ιδιαίτερα στις γυναίκες που μαυρίζουν γρήγορα και εύκολα, γιατί τα μοτίβο animal print ξεχωρίζουν τέλεια στο μαυρισμένο δέρμα.

Τόσο τα κλασικά σε μοτίβο ζέβρας όσο και αυτά σε μοτίβο λεοπάρ φαίνονται υπέροχα. Πάντα σε συνδυασμό με μαύρο. Το πλεονέκτημα στο μοτίβο τίγρης είναι ότι ταιριάζει υπέροχα με χρυσά αξεσουάρ, έτσι μπορείτε να φορέσετε σανδάλια ή παντόφλες με χρυσές λεπτομέρειες και να είστε η βασίλισσα της παραλίας.

Γεωμετρικά σχήματα

Τα γεωμετρικά σχήματα είναι πάντα στη μόδα. Είτε σε καθορισμένα είτε ακανόνιστα σχέδια. Οι ρίγες, τα τρίγωνα και τα πολύγωνα είναι τα κλασικά. Δείχνουν υπέροχα σε χρωματικές παραλλαγές. Και αν θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα κλεψύδρας στη σιλουέτα σας, φορέστε ένα ολόσωμο μαγιό με τύπωμα από γεωμετρικά σχήματα στη μέση και μόνοχρωμες λωρίδες υφάσματος στις πλευρές από τους γοφούς έως τις μασχάλες.

Συγχρονιστείτε με το ταίρι σας

Ετοιμάζεστε για το μήνα του μέλιτος; Ή μήπως σχεδιάζετε απλά τις καλοκαιρινές σας διακοπές στη θάλασσα και θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες όπου θα φοράτε αντίστοιχα μαγιό με τον σύντροφό σας; Γιατί όχι. Επιλέξτε το ιδανικό μαγιό για τον σύντροφό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση μαγιό.

Θα το αναγνωρίσετε από το γεγονός ότι προσφέρει μία ευρεία γκάμα όλων των πιθανών μεγεθών, μοντέλων, χρωμάτων και σχεδίων. Επιπλέον, μπορείτε κατά τη επιλογή του ιδανικό μαγιό να περιηγηθείτε ανάμεσα σε προϊόντα όσες ώρες επιθυμείτε, από την άνεση του σπιτιού σας. Όταν εσείς επιλέγετε ένα μαγιό, ο σύντροφός σας δεν πρέπει να μένει παραπονεμένος γιατί έχουμε να προσφέρουμε και σε αυτόν πολλά. Το στερεότυπο ότι τα ανδρικά μαγιό είναι βαρετά έχει ξεπεραστεί προ πολλού.  Διαθέτουμε μαγιό σλιπ, μποξεράκια και σορτς,  σε μία μεγάλη και πλούσια γκάμα σχεδίων. Τροπικά μοτίβο, μονόχρωμα σχέδια, πουά και άλλα γεωμετρικά σχέδια.

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι καιρός να σκεφτούμε το μαγιό που θα φορέσουμε στην παραλία. Ακόμα και αν αρκεστούμε σε μία πισίνα της πόλης.

Πηγή εικόνας: Astratex

 

Exit mobile version