Παντρεμένοι με παιδιά: Πού βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς

Η οικογένεια Μπάντι για 10 χρόνια ήταν η αγαπημένη του κοινού – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ήταν το 1987 όταν έκανε πρεμιέρα η σειρά Married with children (Παντρεμένοι με παιδιά) κι αμέσως κατέκτησε τις καρδιές όχι μόνο του αμερικανικού κοινού, αλλά και των τηλεθεατών στον υπόλοιπο κόσμο. Η οικογένεια Αλ Μπάντι έγινε μέρος της τηλεοπτικής πραγματικότητας και για τα επόμενα 10 χρόνια – μέχρι δηλαδή το 1997 – γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Έκανε πρεμιέρα στο νεοσύστατο τότε Fox στις 5 Απριλίου 1987, ενώ η αυλαία έπεσε στις 9 Ιουνίου 1997 μετά από 259 συνολικά επεισόδια. Σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και παρόλο που οι Μπάντι δεν ήταν το τυπικό παράδειγμα μιας αμερικανικής οικογένειας, αυτή η διαφορετικότητά τους, τους έκανε αγαπητούς στο κοινό.

Μάλιστα, μεγάλη επιτυχία γνώρισε και το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά, «Love and Marriage» των Sammy Cahn και Jimmy Van Hausen. Έχει ερμηνευτεί από τον Frank Sinatra και περιλαμβάνεται στο δίσκο That Is Sinatra! που κυκλοφόρησε το 1956.

Που βρίσκονται, όμως, σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Ed O’Neill (Αλ Μπάντι)

Όταν ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ήδη γνωστός ως ηθοποιός, όμως, σίγουρα για εκείνον η μεγάλη επιτυχία ήρθε με τον Αλ Μπάντι, τον πωλητή παπουτσιών και πατέρα της οικογένειας. Ο Ed O’Neill μετά το τέλος της σειράς συνέχισε κανονικά την καριέρα του, όμως, ακόμη ένα τηλεοπτικό σουξέ ήρθε και πάλι με μία οικογενειακή σειρά, τη «Μοντέρνα Οικογένεια». Μετά το τέλος της ο ηθοποιός έχει κάποιες συμμετοχές σε σειρές με τους θαυμαστές του να περιμένουν το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ο O’Neill σήμερα είναι 74 χρόνων.

Kathy Sagal (Πέγκι Μπάντι)

Έδωσε σάρκα και οστά σε έναν από τους πιο αγαπημένους και πετυχημένους τηλεοπτικούς ρόλους: αυτόν της Πέγκι Μπάντι. Μάλιστα, το ντύσιμο και το στυλ της ηρωίδας (που έκαναν και το μεγάλο σουξέ) ήταν προσωπική έμπνευση της Kathy Sagal, η οποία όσο διήρκησε η σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και βραβεία Emmy. Μετά το τέλος της, η ηθοποιός πήρε μέρος σε πολλές σειρές και ταινίες, όμως, η πιο πρόσφατη και μεγάλη επιτυχία της, ήταν ο ρόλος της στη σειρά «Οι γιοι της Αναρχίας», όπου είναι αρκετά αγνώριστη. Η Sagal σήμερα είναι 66 ετών.

Christina Applegate (Κέλι Μπάντι)

Η όμορφη κόρη της οικογένειας που έκανε πολλές καρδιές αγοριών να σκιρτήσουν. Η Christina Applegate δεν έπαιξε στον πιλότο της σειράς, αλλά πήρε μετά το ρόλο τον οποίο και «σφράγισε» και μάλλον καμιά άλλη δεν θα μπορούσε να παίξει τόσο καλά όσο η όμορφη και νεαρή ηθοποιός. Η Christina Applegate μετά το τέλος της σειράς, έπαιξε σε αρκετές ταινίες, ενώ χρόνια αργότερα βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού τον οποίο νίκησε. Είναι παντρεμένη και βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με τα παιδιά της, ενώ μεταξύ άλλων σχεδιάζει και ρούχα.

David Faustino (Μπαντ Μπάντι)


Ο μικρός γιος της οικογένειας και μεγάλος μπελάς για τον πατέρα του, ενώ ήταν και η αδυναμία της μαμάς Πέγκι που δεν του χαλούσε χατίρι. Ο David Faustino γνώρισε μεγάλη δημοσιότητας μέσω της σειράς, ενώ μετά το τέλος αυτής πήρε μέρος σε αρκετές ταινίες. Αλλά αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τις καταχρήσεις, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Ο David Faustino εκτός από ηθοποιός είναι και ράπερ ενώ σήμερα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός.

Exit mobile version