Πείτε σ’ αγαπώ με ένα κόσμημα

Στο Bijou Box θα βρείτε κοσμήματα που αντιπροσωπεύουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δεσμό που μοιράζεστε

Λίγα δώρα είναι τόσο διαχρονικά όσο ένα κόσμημα. Σκουλαρίκια που περνάνε από μητέρα σε κόρη ή ρολόγια από πατέρα σε υιό.

Είτε κάποιο δικό σας πρόσωπο γιορτάζει είτε άπλα θέλετε να του χαρίσετε κάτι χωρίς συγκεκριμένο λόγο, τίποτα δεν λέει σ’ αγαπώ όσο ένα κόσμημα.

Κάθε άνθρωπος στη ζωή μας είναι ξεχωριστός, μοναδικός και ιδιαίτερος. Με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και γούστα του θα πρέπει να γίνει και η επιλογή του ιδανικότερου κοσμήματος για να του χαρίσετε.

Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές σε κοσμήματα, άλλα είναι κλασικά, όπως τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια, άλλα εντελώς ιδιαίτερά, όπως κολιέ με όνομα ή μονόγραμμα. Πάντα θα βρείτε το ιδανικό κόσμημα που θα ταιριάξει στο στυλ κάθε μανούλας, κόρης, ανιψιάς και οποιουδήποτε άλλου αγαπημένου σας προσώπου. Το νόημα πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα είναι το ίδιο. Κάθε φορά που θα το φοράει και καθώς, θα περνάει ο καιρός, να θυμάται την στιγμή που του το δώσατε.

Ένα συναισθηματικό κομμάτι σε σχήμα καρδιάς ή με κάποιο μήνυμα αγάπης αποτελεί πάντα μία πολύ γλυκιά επιλογή. Επιλέξτε μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς σε κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια ή σκουλαρίκια που συνδυάζονται αρμονικά με πέρλες ή με πέτρες χρωματιστές ή μη. Επίσης, μια ωραία ιδέα είναι κολιέ ή βραχιόλια που συμβολίζουν όλα τα μέλη της οικογένειας είτε με φιγούρες είτε με τα αρχικά των ονομάτων τους.

Αν ωστόσο, γενικότερα, τα κοσμήματα που προτιμάει κινούνται σε πιο λεπτές γραμμές τότε καλύτερα η επιλογή του κοσμήματος να κυμαίνεται στο ίδιο στυλ, περιέχοντας ωστόσο, και το συναισθηματικό στοιχείο όπως για παράδειγμα κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια διακοσμημένα με πέτρες γέννησης, με ονόματα, με ημερομηνίες γέννησης ή ακόμη, και με το ζώδιό. Πρόκειται για πρακτικές επιλογές δώρων αφού μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα πάντα στην ντουλάπα, σε αντίθεση με άλλα κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Ένα ρολόι αποτελεί μια κλασική, διαχρονική και κομψή επιλογή μεταξύ των κοσμημάτων.

Μια εναλλακτική ιδέα έχει τις ρίζες της στα βραχιόλια φιλίας που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά. Τι ωραία ιδέα να ταιριάξετε τα κοσμήματα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, όπως για παράδειγμα να αγοράσετε παρόμοια βραχιόλια, δαχτυλίδια ή κολιέ, να τα μοιραστείτε και να τιμήσετε με αυτό τον τρόπο την σύνδεση που έχετε μαζί. Η επιλογή σας μπορεί να συνδέεται με μια ευτυχισμένη στιγμή που μοιραστήκατε μαζί και θα τη θυμίζει  κάθε φορά που θα κοιτάτε το συγκεκριμένο κόσμημα.

Αν χρειάζεστε περισσότερες προτάσεις απλά μπείτε στο Bijou Box και επιλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες κοσμήματα αυτό που αντιπροσωπεύει τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δεσμό που μοιράζεστε.

Exit mobile version