Πόση είναι η προσωπική περιουσία της Μέγκαν Μαρκλ

Πόσα έβγαζε ως ηθοποιός και πόσο αυξήθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός με τις τελευταίες συμφωνίες ως Δούκισσα

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αναλάβουν την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming της Spotify, αρχίζοντας με ένα αφιέρωμα για τις γιορτές, που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Μάλιστα, ο πρόεδρος του πρακτορείου ταλέντων InterTalent, Jonathan Shalit, εκτιμά ότι η συμφωνία αυτή θα αποφέρει στο ζεύγος 18 εκατομμύρια λίρες!

Ποσό που ζαλίζει, προκαλώντας μάλιστα αντιδράσεις σε μερίδα καλλιτεχνών οι οποίοι θεωρούν πως είναι εξωφρενικό, καθώς οι περισσότεροι τραγουδιστές λαμβάνουν μόλις 200 λίρες ετησίως από το Spotify που μεταδίδει τα τραγούδια τους. Βέβαια, επειδή δεν έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συμφωνία, το τοπίο μοιάζει θολό και μόνο εικασίες γίνονται. Αλλά όλοι συμφωνούν και πιστεύουν πως το ποσό είναι μεγάλο.

Και με αφορμή, λοιπόν, τη νέα συμφωνία του ζεύγους μετά το περιβόητο Megxit, πριν έναν χρόνο περίπου, ο ξένος Τύπος έφερε και πάλι στο τραπέζι το θέμα… «Μέγκαν Μαρκλ: Πόση είναι η προσωπική της περιουσία». Τα έβαλαν, λοιπόν, κάτω και δημοσίευσαν τα χρήματα που είχε βγάλει η Μέγκαν ως ηθοποιός και πόσο αυξήθηκε η προσωπική της περιουσία μετά τον πριγκιπικό της γάμο με τον Χάρι.

Ο μισθός της στη σειρά Suits

Πριν τη γνωριμία της με τον άτακτο πρίγκιπας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Μαρκλ ήταν πρωταγωνίστρια σε νεανική αμερικανική  σειρά, Suits. Η αμοιβή της ήταν 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο, κάτι το οποίο ανέρχεται σε περίπου 450.000 δολάρια ετησίως.

Αμοιβές από ταινίες

Σύμφωνα με το KnowNetWorth.com, η Μέγκαν κέρδισε 187.000 δολάρια από την ταινία Remember Me, άλλα 171,429 δολάρια από το The Candidate και 153,846 δολάρια από το The Boys and Girls Guide to Getting Down. Βέβαια, είχε συμμετάσχει και σε άλλες ταινίες, οπότε τα συνολικά κέρδη της είναι μεγαλύτερα.

Κέρδη από διαφημίσεις

Η Μαρκλ ασχολήθηκε και με τις διαφημίσεις. Σύμφωνα με το nowNetWorth.com, κέρδιζε επιπλέον  80.000 δολάρια τη χρονιά από τις διαφημίσεις.

Εισόδημα μετά το Megxit

Όσο ήταν υπό τις «βασιλικές φτερούγες» της γιαγιάς Ελισάβετ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λάμβαναν τύπου επιδόματα από το Παλάτι, διόλου ευκαταφρόνητα. Μετά το Megxit, αυτά κόπηκαν και το ζευγάρι έγινε οικονομικά ανεξάρτητο. Μάλιστα, το θέμα πώς θα βιοπορίζονται μετά την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, είχε κάνει πολλούς να αναρωτηθούν.

Αλλά, οι δυο τους τα έχουν πάει περίφημα τους τελευταίους μήνες με τις συμφωνίες που έχουν κάνει.

Η συμφωνία με το Netflix

Η συμφωνία για παραγωγές με το Netflix, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, εκπομπές και παιδικό πρόγραμμα – με το ζευγάρι να λέει ότι η εστίασή τους είναι στη «δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα».

Το Newsweek αναφέρει ότι αυτή η συμφωνία εκτιμάται ότι αξίζει 50-100 εκατομμύρια δολάρια.

Οπότε πόση είναι η περιουσία της Μεγκάν Μαρκλ;

Όπως αναφέρει το KnowNetWorth.com, η συνολική καθαρή αξία της περιουσίας της πριν το γάμο ήταν κάπου στα 7 εκατομμύρια δολάρια. Μετά το γάμο, όπως αναφέρει το  Celebrity Net Worth υπολογίζεται πως είναι γύρω στα 50 εκατομμύρια δολάρια – αλλά αυτό σε συνδυασμό με τον Χάρι.

Exit mobile version