Home Connect. Τώρα οι δουλειές του σπιτιού γίνονται από μόνες τους

Κάθε φορά που εμφανίζεται μία νέα, ανατρεπτική ιδέα, αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η τεχνολογία…

Θα φανταζόσασταν ποτέ το φούρνο να σας στέλνει μηνύματα στο κινητό; Το ψυγείο να σας στέλνει φωτογραφίες; Και το πλυντήριο να διαλέγει το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης από μόνο του; Όμως μερικές φορές η πραγματικότητα είναι πιο συναρπαστική κι από ταινία επιστημονικής φαντασίας! Η Siemens φέρνει την τεχνολογία του αύριο, σήμερα και σας παρουσιάζει την πρωτοποριακή εφαρμογή Home Connect.

 

Οι οικιακές συσκευές Siemens με δυνατότητα Wi-Fi και τεχνολογία Home Connect, ανοίγουν το δρόμο σε νέες δυνατότητες, που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Ξεχάστε τις shopping lists και το χρόνο που σπαταλούσατε για να τις φτιάξετε. Τώρα μπορείτε να δείτε το εσωτερικό του ψυγείου, ενώ κάνετε τα ψώνια σας στο supermarket και έτσι να είστε πάντα σίγουροι ότι θα ψωνίσετε μόνο ότι πραγματικά χρειάζεστε.

Επίσης μπορείτε να προθερμάνετε το φούρνο από το smartphone, ενώ πλησιάζετε στο σπίτι και να κερδίσετε ακόμη περισσότερο χρόνο. Και για εσάς που δεν είστε γνώστες της μαγειρικής και οι συνταγές σας φαίνονται πιο δύσκολες από μαθηματικές εξισώσεις, ο φούρνος Siemens σας λύνει τα χέρια. Γιατί τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη συνταγή που θέλετε να φτιάξετε και η συσκευή θα ορίσει τις ιδανικές ρυθμίσεις.

Ακόμη και το πλύσιμο των ρούχων γίνεται διασκέδαση. Γιατί μόλις φορτώσετε τα ρούχα, το πλυντήριο ανιχνεύει το βάρος και επιλέγει το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης. Αν είστε έξω, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πλυντήριο από το smartphone και θα λάβετε ειδοποίηση αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πλύση.

Η νέα εποχή είναι εδώ και η πρωτοποριακή τεχνολογία της Siemens έρχεται για να κάνει την καθημερινότητά σας απίστευτα εύκολη. Γιατί τώρα έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των οικιακών συσκευών μέσω του κινητού σας. Home Connect.

Το σπίτι σας, σε μία εφαρμογή.

Exit mobile version