Κουζίνες Pitsos – Είμαστε σπίτι, για να κρατάμε την αγάπη σας ζεστή.

Σαν μητέρες, θέλετε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν καθημερινά μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Γι’ αυτό φροντίζετε πάντοτε το εβδομαδιαίο τους διατροφικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει όλα τα είδη τροφίμων – από ψάρι μέχρι όσπρια κι από κρέας μέχρι μακαρόνια.

Όμως συχνά το πρόγραμμά σας είναι τόσο φορτωμένο, που το καθημερινό μαγείρεμα μοιάζει με άθλο. Εκτός κι αν έχετε μια κουζίνα Pitsos!

Οι κουζίνες Pitsos, διαθέτουν την πρωτοποριακή τεχνολογία ThermoFlow, που επιτρέπει το ταυτόχρονο ψήσιμο σε 3 διαφορετικά επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ψήσετε την ίδια στιγμή διαφορετικές συνταγές, όπως πίτες, κοτόπουλο και γεμιστά, και να έχετε έτοιμο φαγητό για τις επόμενες μέρες, εύκολα και γρήγορα!

Με τις κουζίνες Pitsos εξοικονομείτε σημαντικό χρόνο όχι μόνο από το μαγείρεμα, αλλά και από τον κοπιαστικό καθαρισμό του φούρνου σας. Είναι απλό. Ενεργοποιώντας το καινοτόμο σύστημα πυρόλυσης, τα καμένα λίπη γίνονται σκόνη και ο φούρνος σας είναι καθαρός σαν καινούργιος στη στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα! Και επειδή μια φαινομενικά ήρεμη μέρα μπορεί να κρύβει ένα αναπάντεχο παιδικό πάρτι, η Pitsos με κάθε αγορά φούρνου σας προσφέρει δώρο ένα βαθύ ταψί 10 λίτρων, που χωράει μερίδες για τα παιδιά σας και όλους τους μικρούς τους φίλους.

Με τις κουζίνες Pitsos, είστε σίγουρες ότι οι αγαπημένοι σας θα απολαμβάνουν κάθε μέρα πεντανόστιμο, σπιτικό φαγητό, ενώ εσείς θα έχετε περισσότερο χρόνο για όλα τα υπόλοιπα.

Είναι Pitsos. Είναι σπίτι.

Exit mobile version