Σκάλες με ενσωματωμένα συρτάρια! Ένας έξυπνος τρόπος για περισσότερη αποθήκευση στο σπίτι σας

Εάν στο σπίτι σας επικρατεί ακαταστασία και δεν υπάρχει πουθενά χώρος για να κρύψετε πράγματα – έχουμε μια λύση για σας. Σκάλες με ενσωματωμένα συρτάρια και πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα.

Ένας κατασκευαστής σκαλοπατιών στην Αυστραλία, προσφέρει στους πελάτες τους «InStep Drawers», σκάλες με ενσωματωμένα μυστικά συρτάρια για να κρύβουν το χάος σας. Τα συρτάρια έχουν μικροσκοπικά πόμολα κάτω από το χείλος κάθε σκαλοπατιού και είναι πάρα πολύ διακριτικά καθώς οι επισκέπτες δεν θα αντιληφθούν ότι υπάρχει κάτι εκεί.

Ένα βίντεο στο YouTube της εταιρείας δείχνει πόσο χρήσιμα είναι αυτά τα συρτάρια, αλλά και πόσο απρόσκοπτα συνδυάζονται στην ίδια σκάλα:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Stairpro, τα συρτάρια InStep είναι κατασκευασμένα με συμπαγή, ανθεκτική ξυλεία. Ανοίγουν και κλείνουν ομαλά και σιωπηλά, χρησιμοποιώντας τεχνολογία soft-close.

Και επειδή είναι τόσο καλά κρυμμένα, είναι ιδανικά για την αποθήκευση πολύ σημαντικών αντικειμένων. Μάλιστα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χρησιμοποιήσετε χώρο που συνήθως δεν χρησιμοποιείται!

Exit mobile version