Το μέλλον του σιδερώματος, σήμερα!

Για εσάς που είστε νέες μητέρες, είναι σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς ότι οι πετσέτες, τα σεντόνια και τα ρουχαλάκια του μωρού σας είναι πλήρως αποστειρωμένα.

Πολλές φορές τα μικρόβια δεν εξολοθρεύονται στο πλυντήριο, ειδικά όταν πλένετε τα ρούχα σε χαμηλές θερμοκρασίες (30 – 40°C). Γι’αυτό χρειάζεστε ένα σίδερο που να σας εγγυάται υψηλή υγιεινή και άψογο αποτέλεσμα.

Ήρθε η νέα γενιά ατμοσίδερων από την Siemens, ειδικά σχεδιασμένη για να σιδερώνει άψογα όλα τα ευαίσθητα ρούχα και ταυτόχρονα να τα προστατεύει.

Τα έξυπνα ατμοσίδερα Siemens iQ700 και iQ500, έχουν ισχύ μέχρι και 3200 W, εκτοξεύοντας έως και 220 gr ατμού με κάθε γέμισμα, ενώ η δεξαμενή νερού χωράει έως και 400 ml. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σιδερώνετε όσα ρούχα θελήσετε χωρίς να ανησυχείτε για το νερό που τελειώνει. Επίσης, με την πρωτοποριακή πλάκα TitaniumGlissée Plus είστε σίγουρες ότι τα ευαίσθητα φορμάκια του μωρού σας δεν θα κολλήσουν ποτέ πάνω στο σίδερο, αφού χάρη στα κανάλια ατμού για σιδέρωμα τριών φάσεων, ο ατμός κατανέμεται ομοιόμορφα και η πλάκα γλιστράει πάνω στο ύφασμα.

Τα νέα μοντέλα SiemensiQ700 και iQ500 ξεχωρίζουν γιατί είναι πανεύκολα στη χρήση τους, συνδυάζοντας μια σειρά νέων προηγμένων τεχνολογιών. Με την πρωτοποριακή λειτουργία perfectSelect, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ συνεχίζετε το σιδέρωμα. Ξεχάστε τον «παλιό» δακτύλιο αλλαγής προγράμματος-θερμοκρασίας που έπρεπε να διακόψετε το σιδέρωμα, να αφήσετε κάτω το σίδερο και να τον περιστρέψετε. Τώρα όλα είναι εύκολα και απλά.

Μέχρι σήμερα, για να ισιώσουν τα ρουχαλάκια του μωρού αναγκαζόσασταν να τα ψεκάζατε με πολύ νερό. Τώρα, η ενσωματωμένη γεννήτρια ατμού steamCompressor του μοντέλου Siemens iQ700, επιτρέπει βαθύτερη εισχώρηση του ατμού στις ίνες των υφασμάτων και σας εγγυάται κορυφαίο σιδέρωμα με ελάχιστες κινήσεις. Επιπλέον, με την τεχνολογία allTextile, είστε σίγουρες ότι το έξυπνο σίδερο έχει από μόνο του, την κατάλληλη θερμοκρασία και ποσότητα ατμού για το σιδέρωμα όλων των υφασμάτων που μπορούν να σιδερωθούν, χωρίς να πρέπει να ξεχωρίσετε όλα τα ρούχα που έχετε να σιδερώσετε κάθε φορά, ανά τύπο υφάσματος. Με άλλα λόγια, η  Siemens σας λύνει τα χέρια στο σιδέρωμα!

Και για να είστε πάντα ασφαλείς, η συσκευή απενεργοποιείται μόλις αφήσετε τη χειρολαβή, χάρη στην τεχνολογία StartStop Control.

Άρα, τι καλύτερο να ζητήσει κανείς? Νέες μανούλες, τα νέα πρωτοποριακά μοντέλα Siemens iQ700 και iQ500 γίνονται το νέο, εύκολο στη χρήση, όπλο σας ενάντια σε κάθε ενοχλητικό μικρόβιο, ενώ το design και οι εκπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων – μεταλλικό, μαύρο και azure bleu – θα σας εντυπωσιάσουν.

 

Exit mobile version