Τώρα όλοι στην οικογένεια νιώθουν ασφαλείς

Για το μωρό σας, το σπίτι είναι ένας μαγικός κόσμος γεμάτος χρώματα, παραμυθένια αντικείμενα και εντυπωσιακούς ήχους. 

Μπουσουλώντας στα δωμάτια του σπιτιού, o μπόμπιρας εξερευνά τον καινούργιο χώρο, ακουμπώντας τις διαφορετικές υφές, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα βάλει κάποιο αντικείμενο στο στόμα του.

Γι’ αυτό κι εσείς, ως νέες μητέρες θέλετε κάθε γωνιά του σπιτιού να είναι πάντα καθαρή. Όμως επειδή η σκόνη και η βρωμιά τρυπώνουν στα πιο απίθανα σημεία, χρειάζεστε μία σκούπα που να σας προσφέρει ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Χρειάζεστε μία ProFamily από την Bosch. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Quattro Power, η σκούπα της Bosch απορροφά έως και 90% της σκόνης, ακόμη κι από τις πιο δύσκολες επιφάνειες, όπως χαλιά και μοκέτες.

Επιπλέον, με το πρωτοποριακό φίλτρο UltraAllergy φιλτράρεται έως και το 99.9% των μικροβίων, βακτηρίων και υπολοίπων σωματιδίων που μπορεί να απειλήσουν την υγεία του μωρού σας.

‘Έτσι είστε σίγουρες ότι το μωρό σας αναπνέει φρέσκο αέρα κάθε μέρα. Επίσης, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα PowerProtect, η σκούπα Bosch συνεχίζει να λειτουργεί άψογα, ακόμη και με γεμάτη σακούλα.

 

Με το μικρό βάρος και τον compact σχεδιασμό της, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε εύκολα και άνετα, όποτε χρειαστεί. Και επειδή η μόνη στιγμή που μπορείτε να καθαρίσετε το σπίτι είναι όταν το μωρό σας κοιμάται, η σκούπα ProFamily μειώνει την ένταση του ήχου στα 69Db, για να μην ξυπνήσει κανείς.

Αυτή είναι η σκούπα ProFamily από την Bosch. Ασφάλεια για όλη την οικογένεια.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Exit mobile version