10 πράγματα που δεν καταλαβαίνουν οι άντρες για τις γυναίκες

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που κάνουμε οι γυναίκες και τα οποία οι άντρες απλά δεν καταλαβαίνουν. Για να μην ανησυχείτε λοιπόν, εδώ είναι τα 10 κορυφαία πράγματα που κάνουν οι γυναίκες, τα οποία σας φαίνονται λίγο περίεργα.

Ας ελπίσουμε ότι μετά την ανάγνωση αυτού του οδηγού, θα σας λυθούν κάποιες απορίες.

Φοράμε τακούνια

Ναι «πεθαίνουν» τα πόδια μας, γκρινιάζουμε όλη την ώρα, αλλά πραγματικά τα λατρεύουμε και εξού και η φράση «Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!». Αυτό είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη μόδα, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που φοράμε παπούτσια που κουράζουν τα πόδια μας.

Πηγαίνουμε δυο – δυο στην τουαλέτα

Εντάξει, ξέρουμε ότι μπορεί να φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι πηγαίνουμε πάντα με συνοδεία στην τουαλέτα (όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο), αλλά είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Μπορούμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για την εξέλιξη της βραδιάς, αν δηλαδή περνάμε καλά ή όχι και να επισημάνουμε η μια στην άλλη λάθη στο μακιγιάζ. Το γεγονός όμως ότι οι γυναίκες θέλουν να πηγαίνουν μαζί στην τουαλέτα είναι μάλλον κάτι που ποτέ δεν θα καταλάβετε.

Γιατί αργούμε τόσο πολύ να ετοιμαστούμε

Οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε όμορφες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμη και το πρωί όταν ξυπνάμε, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πάμε στην τουαλέτα και να κοιτάξουμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη. Αν πούμε ότι θα είμαστε έτοιμες κατά τις οχτώ το απόγευμα, υπολογίστε οκτώμισι. Χρειάζεται χρόνος για να γίνουμε εκείνο το όμορφο κορίτσι που σας αρέσει τόσο πολύ να συνοδεύετε!

Ψώνια

Γυναίκα και ψώνια είναι κάτι σαν άντρας και εργαλεία. Τα ψώνια είναι κάτι οι γυναίκες λατρεύουν και οι άντρες δεν καταλαβαίνουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι παρόμοιο με το δικό τους το κόλλημα με τα εργαλεία. Εμείς τουλάχιστον πηγαίνουμε για ψώνια και αγοράζουμε παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ για τα μαλλιά και κάνουμε τους εαυτούς μας πιο όμορφούς – οι άντρες όμως γιατί έχουν τόσα πολλά εργαλεία;

Μπάνιο

Μια γυναίκα στο μπάνιο της συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρεται ο άντρας κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα: τα κάνει όλα με αργές κινήσεις. Η ώρα του μπάνιου είναι ιερή, αφού αναζωογονούμε τους εαυτούς μας και βγαίνουμε σούπερ λαμπερές και ανανεωμένες.

Γυναικείες συζητήσεις

Δεν θα μπορέσετε ποτέ να καταλάβετε γιατί μοιραζόμαστε όλα τα μυστικά μας με τις φίλες μας κι όχι μαζί σας ή γιατί μας αρέσει να μιλάμε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Απλά δεν υπάρχει εξήγηση!

Αποτρίχωση

Ναι εμείς οι γυναίκες υποβάλουμε τους εαυτούς μας σε διάφορες διαδικασίες για να είμαστε πιο όμορφες και να αισθανόμαστε καλά με το σώμα μας. Η αποτρίχωση είναι μία από αυτές. Σίγουρα πάντως δεν συγκαταλέγεται σε αυτά που μας αρέσει να κάνουμε, είναι όμως ένα αναγκαίο κακό.

Υπερανάλυση

Είναι κάτι εντελώς φυσικό. Υπεραναλύουμε τα πάντα. Μας λέτε ότι είστε εντελώς καλά και προσπαθούμε να βρούμε τι κρύβεται πίσω από την έννοια του «καλά». Δεν είναι ακριβώς ελάττωμα, αλλά είναι κάτι που έρχεται φυσικά.

Η ανάγκη για πρόγραμμα

Ως γυναίκες που είμαστε, μας αρέσει να είμαστε οργανωμένες. Θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε μέσα στην επόμενη ώρα. Είναι ένας εξαναγκασμός που οι περισσότερες γυναίκες έχουμε, εντάξει;

Make up

Τέλος, το τελευταίο πράγμα που κάνουμε και οι άντρες αδυνατούν να καταλάβουν, είναι το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ βρίσκεται απλά στη φύση μας. Μπορεί η πλειοψηφία των αντρών να προτιμά το φυσικό λουκ, ρωτήστε όμως μια γυναίκα πόσο καιρό μπορεί να αντέξει χωρίς την μάσκαρα της;

Exit mobile version