11 χαρακτηριστικά που υποδηλώνουν ότι είστε η καλύτερη σύντροφος του κόσμου

Μπορεί ο σύντροφός σας να είναι πραγματικά αυτό που λέμε «κελεπούρι» αλλά μην παραγκωνίζετε και τον εαυτό σας.

Για να είναι άλλωστε αυτός ο καταπληκτικός τύπος μαζί σας κάτι καταπληκτικό θα έχει δει πάνω σας! Δείτε λοιπόν ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά για τα οποία ο σύντροφός σας είναι πραγματικά τυχερός που σας έχει δίπλα του!


Ενθουσιάζεστε με τα επιτεύγματά του, σαν να πρόκειται για δικά σας! Ίσως και λίγο περισσότερο από το φυσιολογικό….


Συμπεριφέρεστε σας να επρόκειτο για εθνική γιορτή την ημέρα των γενεθλίων του. Τιιι; Είναι η μέρα του; Εντάξει τότε, ας το γιορτάσουμε σωστά.


Έχετε δει την αγαπημένη του (αλλά χαζή) ταινία όσες φορές την έχει δει κι εκείνος. Ενθουσιάζεστε κάθε φορά τόσο πολύ όταν παίζει η αγαπημένη του σκηνή που δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι βλέπετε τα ίδια και τα ίδια.


Ικανοποιείτε όλες τις φαντασιώσεις του στο κρεβάτι. Εφ ‘όσον φυσικά είναι και δικές σας.


Αντιμετωπίζετε τις εντυπωσιακές φίλες του ως φίλες σας και όχι ως αντίζηλες. Εντάξει και ως πηγή ομορφιάς και μόδας.


Ξέρετε ακριβώς πού να τον αγγίξετε για να τον αναστατώσετε. Ποιος να το φανταζόταν ότι ο φίλος σας έχει μια ευαισθησία στα γόνατα!


Αισθάνεστε πολύ άσχημα κάθε φορά που είναι άρρωστος, δουλεύει ως αργά ή τον κούρεψαν πολύ (μα πολύ) άσχημα. Είναι σαν να συνέβη και σε εσάς.


Δοκιμάζετε τις αγαπημένες του δραστηριότητες ακόμη κι αν δεν είναι του γούστου σας. Αποφεύγετε το πικάντικο φαγητό; Αυτό δεν θα σας εμποδίσει να τον συνοδέψετε σε εκείνο το καινούργιο μεξικάνικο εστιατόριο που ανυπομονεί να επισκεφτεί.


Τον ενθαρρύνετε να διευρύνει τους ορίζοντές του και του βγάζετε στην επιφάνεια νέες πτυχές του εαυτού του. Ναι, σίγουρα είναι πολύ τυχερός που σας έχει δίπλα του!  

 


Βρίσκετε τις ενοχλητικές του συνήθειες σχεδόν προσφιλείς.


Λατρεύετε να τον κάνετε να χαμογελάει.

Exit mobile version