13 πράγματα που δεν σας είπε ποτέ κανείς για το γάμο

Ο γάμος είναι η ένωση δύο ανθρώπων για μια ζωή. Σημαίνει ότι βρήκατε επιτέλους εκείνο το άτομο που θέλετε να γίνει το άλλο σας μισό για μια ζωή και ο γάμος είναι ο τρόπος σας να το γιορτάσετε!

Πέρα όμως από όλες τις συμβουλές με τις οποίες θα βομβαρδιστούν ο γαμπρός και η νύφη πριν παντρευτούν, ο γάμος κρύβει κάποιες αλήθειες που μόνο αφού κάποιος χορέψει  το χορό του Ισαϊα θα καταλάβει! 13 άνθρωποι μας εξομολογούνται τι έχουν μάθει για το γάμο όντας παντρεμένοι!

«Δεν αλλάζουν τα πάντα μετά το γάμο όπως λένε. Αν βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση με το κατάλληλο άτομο τότε το μόνο πράγμα που θα αλλάξει είναι το επίθετό σου.» Karyn A.

«Να είστε φίλοι όχι σωσίες ο ένας του άλλου, να απολαμβάνετε ό, τι έχει ο καθένας να προσφέρει.»
Bill M.

«Ο γάμος δεν είναι βαρετός. Ο σύζυγος σας θα σας εκπλήσσει συνεχώς εξιστορώντας κάποια ιστορία με τον καλύτερο του φίλο ή με κάποιο μακρινό ξάδελφο, το όνομα του οποίου δεν είχε αναφέρει ποτέ.»
Meredith H.

«Κάτι το οποίο δεν μου είπε ποτέ κανείς είναι ότι όταν παντρεύτηκα τον σύζυγο μου, παντρεύτηκα και την οικογένειά του.»
Gabriela W.

«Όταν τσακώνεστε αργά το βράδυ μην περιμένετε να βγάλετε άκρη και μην πηγαίνετε ποτέ για ύπνο τσακωμένοι. Όσο περισσότερο διαρκεί ένας τσακωμός τόσο περισσότερο αυξάνετε η ένταση ανάμεσά σας μέχρις ότου ένας από τους δύο πει κάτι που θα μετανιώσει. Απλά πηγαίνετε για ύπνο και το επόμενο πρωί θα είναι όλα πιο καθαρά στο μυαλό σας.»
Karen D.

«Πρέπει να είστε και οι δύο εντάξει με το γεγονός ότι χρειάζεστε χρόνο ο καθένας μόνος του.»
Nathon J.

«Κράτα τη σχέση σου καθαρή και το σεξ βρώμικο!»
Sarah S.    

«Μην παίρνετε ο ένας τον άλλον τόσο στα σοβαρά. Οδηγεί σε καυγάδες.»
Ella S.

«Ότι πρέπει να βγαίνετε ραντεβού ακόμη και μετά το γάμο και τα παιδιά. Είναι σημαντικό να ετοιμάζεστε, να βγαίνετε έξω και να θυμάστε για πιο λόγο παντρευτήκατε εξ’ αρχής.»
Amy S.

«Η σχέση σας μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη μετά το γάμο! Μπορεί μάλιστα να περνάτε τόσο καλά που να δώσετε αρκετά χρόνια περιθώριο στους εαυτούς σας μέχρι να αποκτήσετε παιδιά.»
Heather S.

«Θα σας τρελαίνουν μικρά πράγματα που κάνει στη καθημερινότητά του όπως ότι τραγουδάει στο μπάνιο ή ότι σφυρίζει συνεχώς. Στο τέλος όμως θα αρχίσετε να τα αγαπάτε!»
Keely W.

«Θα εκπλαγείτε από τον τρόπο που βλέπουν οι υπόλοιποι τη σχέση σας μετά το γάμο, θα την αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά και θα περιμένουν να αποκτήσετε παιδιά αμέσως.»
Madeleine B.

«Τα αγόρια πάνε πολύ συχνά τουαλέτα…για το νούμερο δύο!»
Molly W.

Exit mobile version