15 πράγματα που αξίζουν σε κάθε γυναίκα σε μία σχέση

Σίγουρα όλοι έχουμε κάνει τους συμβιβασμούς μας σε μία σχέση επειδή κανείς δεν είναι τέλειος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ελπίζετε για τον Mr. Perfect.

Κάθε γυναίκα αξίζει να έχει έναν σύντροφο που θα την αγαπά, θα την σέβεται και θα κάνει μικρά καθημερινά πράγματα που θα αποδεικνύουν την αγάπη του για εκείνη. Αν λοιπόν φτιάξετε μια λίστα με τα must προσόντα ενός άντρα, το πιθανότερο είναι να περιλαμβάνει μερικά από τα παρακάτω. 

Κάποιος που θα πιστεύει ότι το να χαλαρώνετε ένα Σαββατόβραδο στο σπίτι είναι εξίσου διασκεδαστικό με μια έξοδο σε ένα μπαρ. Μπορεί να είναι ωραίο να φτιαχνόμαστε και να βγαίνουμε έξω με τον σύντροφό μας αλλά μερικές φορές το μόνο που θέλει κανείς είναι να κάτσει σε έναν καναπέ και να δει την τελευταία σεζόν του Sons of Anarchy.

Κάποιος που δεν θα ντραπεί να πάει σε ένα φαρμακείο στις 3 τα ξημερώματα για να πάρει ταμπόν όταν εκείνη τα έχει πραγματικά ανάγκη. Το σίγουρο είναι ότι κάθε γυναίκα θα το εκτιμήσει.

Κάποιος που θα σερβίρει το πρωινό στο κρεβάτι στην σύντροφό του όχι τη μέρα που θα έχει τα γενέθλιά της. Γιατί η αγάπη μερικές φορές φανερώνεται και μέσα από μια κούπα καφέ και σπιτική μαρμελάδα.

Κάποιος που θα αγαπάει μια εκπομπή/σειρά στην τηλεόραση όπως ακριβώς εσείς. Πώς αλλιώς θα καταλάβει ότι δεν θέλετε να κάνετε σεξ επειδή παίζει η Μουρμούρα;

Κάποιος που θα ξέρει τι ακριβώς θα θέλατε για δείπνο. Μετά από μια παραγωγική και κουραστική ημέρα στη δουλειά ένας άντρας που μπορεί και διαβάζει το μυαλό μιας γυναίκας είναι δώρο Θεού.

Κάποιος που θα κρατάει την τελευταία μπουκιά για εσάς και όχι για τον εαυτό του. Άλλωστε δεν μπορεί να μην βλέπει ότι και η δική σας ματιά είναι καρφωμένη σε εκείνο το τελευταίο κομμάτι του cheesecake.

Κάποιος που θα ξέρει να χρησιμοποιεί τα καθαριστικά και δεν θα έχει πρόβλημα να μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού.  

Κάποιος που θα σας ξυπνάει με το καλύτερο σεξ που θα έχετε κάνει ποτέ! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του;

Κάποιος που δεν ενοχλείται που δεν έχετε όρεξη για σεξ επειδή είστε πολύ κουρασμένη. Μερικές φορές στη μάχη μεταξύ του σεξ και του ύπνου, ο ύπνος βγαίνει νικητής. Το να έχετε ένα σύντροφο ο οποίος αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας είναι  ζωτικής σημασίας.

Κάποιος που θα αγαπάει το γατάκι/σκυλάκι ή όποιο άλλο κατοικίδιο έχετε όπως ακριβώς εσείς.

Κάποιος που θα θεωρεί την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου εξίσου κιτς ή εξίσου εκπληκτική όπως και εσείς. Οι γιορτές είναι πολύ πιο ευχάριστες όταν μπορείτε να συμφωνείτε.

Κάποιος που θα ξέρει πώς ακριβώς θα σας ικανοποιήσει στο κρεβάτι. Είναι σαν το σώμα του να φτιάχτηκε για το σώμα σας.

Κάποιος που δεν θα σας κάνει να νιώθετε ενοχές για το επιπλέον κομμάτι πίτσας που φάγατε.  Θα σας αγαπάει για αυτό που είστε, έτσι όπως είστε.

Κάποιος που θα γελάσει με ένα κακό αστείο σας. Όχι γιατί το βρίσκει γελοίο αλλά γιατί σας θεωρεί ένα αστείο κορίτσι…

Κάποιος που θα αισθάνεται απίστευτα  τυχερός που σας έχει δίπλα του. Επειδή είστε  φοβερή και σας αξίζει να είστε με κάποιον που σας εκτιμά.

Exit mobile version