5 αποδεδειγμένοι τρόποι για να τον κάνετε να σας ερωτευτεί

Τα κακά νέα είναι ότι έρωτας δεν συμβαίνει πάντα τυχαία και κεραυνοβόλα, όπως βλέπουμε στις ταινίες. Φαίνεται πώς εμπλέκεται και η επιστήμη!

Τα καλά νέα είναι ότι τα βήματα είναι αρκετά απλά ώστε να τα ακολουθήσετε αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε – ελπίζουμε – δεν θα τα βάψετε μαύρα όπως στο γυμνάσιο. Επιστρατεύστε την γοητεία και τα δυνατά σημεία της εμφάνισης σας – αν έχετε και από τα δύο ακόμα καλύτερα – και δεν θα υπάρξει κανένας που θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

Διατηρήστε την επαφή με τα μάτια

Όταν κάποιος επιδιώκει την προσοχή σας με το βλέμμα του, ενστικτωδώς στρέφετε εκεί την προσοχή σας. Σύμφωνα με το Business Insider, οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι διατηρούν την επαφή με τα μάτια το 75% της συνομιλίας τους. Γιατί; Είναι απλό, πραγματικά: η οικειότητα μεγαλώνει μεταξύ των ανθρώπων που εστιάζουν ο ένας στον άλλον.

Φροντίστε να είστε καλός ακροατής/ ακροάτρια

Είναι μια έμφυτη ανάγκη όλων μας σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες: μας αρέσουν όσοι δείχνουν ενδιαφέρον για το ποιοι είμαστε και τις εμπειρίες μας. Ακόμα κι αν ο υποψήφιος σύντροφός σας ασχολείται με αθλήματα που δεν σας ιντριγκάρουν, κάντε ερωτήσεις με πραγματικό ενδιαφέρον. Το επόμενο βήμα είναι να γίνει ο δάσκαλός σας!

Κάντε φιλοφρονήσεις ο ένας στον άλλον

Κάντε το σύντροφό σας να αισθανθεί σαν ένας νικητής είτε αυτό αφορά τον τομέα της καριέρας, τις φιλίες, τις καθημερινές ευθύνες – δεν έχει σημασία τι εφόσον το κάνετε. Αν δεν το κάνετε ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον καθώς σύμφωνα με έρευνα το 48% των αποτυχημένων ζευγάρια λένε ότι αισθάνθηκαν μια έλλειψη εκτίμησης στην σχέσης τους. Φροντίστε λοιπόν να εκφράζετε τα θερμά σας συναισθήματα με λόγια που θα εξυψώσουν τον καλό σας. Μπορείτε να του ζητήσετε κι εσείς μια φιλοφρόνηση σε αντάλλαγμα.

Χαμόγελο

Το χαμόγελο όχι μόνο σας κάνει πιο ελκυστική και ενδιαφέρουσα, αλλά αυτομάτως και ευτυχισμένο άνθρωπο. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι οι γονείς σας δεν πλήρωναν τόσα χρόνια τα σιδεράκια για το τίποτα!

Αγγίξτε τον περισσότερο

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ακουμπήστε δήθεν τυχαία τον συνομιλητή σας και αντικείμενο του πόθου σας. Η κίνησή σας αυτή αυξάνει τα επίπεδα της άνεσης και την μεταξύ σας οικειότητα. Θα δείτε ότι θα του αρέσει και θα θελήσει όλο και πιο συχνά το πανέμορφο χέρι σας να κρέμεται γύρω του.

Exit mobile version