5 ερωτήσεις και απαντήσεις που θα καθορίσουν εάν είναι ο ιδανικός για εσάς

Η αλήθεια είναι ότι καμιά σχέση δεν είναι τέλεια, αλλά μερικά σημάδια θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν αυτό ο τύπος με τον οποίο είστε μαζί, είναι εκείνος που θα περάσετε και το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί του. Κάντε λοιπόν στον εαυτό σας τις ακόλουθες πέντε ερωτήσεις σχετικά με τον σύντροφό σας.

Ηττοπαθής ή δυναμικός;

Αν ο καλός σας επιτρέπει να κάνετε πάντα αυτό που επιθυμείτε, ακόμα κι αν είναι εις βάρος της σχέσης σας, τότε θα μπορούσε να σημαίνει δύο πράγματα: είτε ο ίδιος δεν έχει επενδύσει σοβαρά σε αυτή τη σχέση ή ξέρει κατά βάθος ότι είστε πάρα πολύ καλή για εκείνον. Ο πρώτος πραγματικός καυγάς σας θα καθορίσει αν είναι ηττοπαθής ή δυναμικός και διεκδικητικός . Είναι αυτός που πάντα ζητάει συγνώμη και διορθώνει την κατάσταση ανάμεσά σας, ακόμα κι αν εσείς έχετε πραγματικά άδικο; Αν ναι, τότε είστε με κάποιον που δεν έχει καμιά επιθυμία να γαλουχήσει τη σχέση. Αυτό το άτομο δεν έχει μεγάλη αυτοεκτίμηση και σίγουρα δεν είναι για εσάς.

Είναι επικριτικός;

Μήπως το άλλο σας μισό σας επικρίνει; Έχετε την τάση να λειτουργείτε διαφορετικά όταν βρίσκεστε κοντά του και διαφορετικά όταν είστε μαζί με φίλους και οικογένεια; Εάν η απάντηση είναι ναι σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας αν θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτόν τον τρόπο. Αξίζει να έχετε δίπλα σας έναν άντρα ο οποίος θα δέχεται να σας αγαπά για αυτό που είστε. Ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια είναι ότι δεν σας επικρίνει όλη την ώρα. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας κοντά του, τότε δεν είναι ο κατάλληλος. Ο σωστός άντρας ποτέ δεν θα σας κρίνει.

Σας έχει πει ψέματα;

Αν σας έχει πει ψέματα, ακόμα κι αν είναι για κάτι φαινομενικά ασήμαντο όπως για το που βρίσκεται, που πηγαίνει ή με ποιον είναι, τότε πρέπει να δώσετε ένα τέλος στην σχέση σας, ανεξάρτητα από το πόσο σας αρέσει ο συγκεκριμένος άντρας . Αυτού του είδους τα ψέματα είναι βλαβερά και δείχνουν πολλά για το μέλλον. Δεν θα θέλατε να είστε με ένα ψεύτη, έτσι δεν είναι;

Τι λέει το ένστικτό σας;

Εσείς και ο αγαπημένος σας μπορεί να δείχνετε τέλειοι στις φωτογραφίες σας στο Facebook, αλλά τι πραγματικά λέει το ένστικτό σας; Ακούστε το ! Στο τέλος της ημέρας, η πιο σημαντική σχέση που έχουμε, είναι αυτή με τον εαυτό μας! Εάν η εσωτερική φωνή μέσα σας λέει, ότι δεν είναι αυτός ο ένας κι ο μοναδικός, τότε ακούστε την.

Πώς νιώθετε όταν είναι τριγύρω;

Μια υγιής σχέση καλλιεργεί την εσωτερική ηρεμία και αυτοπεποίθηση και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Παρόλο που καμία σχέση δεν καλύπτει όλες τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες, μια υγιής σχέση δεν θα έπρεπε να προσθέτει κι άλλες. Φυσικά είναι λογικό να αισθάνεστε μοναξιά όταν εκείνος δεν είναι μαζί σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λογικό να έχετε τα ίδια αισθήματα όταν είστε μαζί. Αν κάτι δεν σας κάνει να αισθάνεστε 100% σίγουροι για εκείνον, πιθανότατα δεν είναι για εσάς!

 

Exit mobile version