5 πράγματα που πρέπει να κρατήσετε για τον εαυτό σας

Αναμφισβήτητα τα μυστικά σε μια σχέση μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν , αλλά είναι βασικό να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της χωρίς ταμπού οικειότητας και της διατήρησης ορισμένων λεπτομερειών προκειμένου να παραμείνουν δυνατά τα συναισθήματα μεταξύ των δύο συντρόφων. 

Δείτε 5 πράγματα που είναι προτιμότερο να κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Μια μικρή αντιπάθεια για τη μητέρα

Και θυμωμένος να είναι ο καλός σας με την μητέρα του μια συγκριμένη χρονική στιγμή, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να εμπλακείτε στην κατάσταση και να πάρετε θέση. Να τον παρηγορήσετε ναι, να τον ακούσετε ναι αλλά κρατήστε την άποψή σας για τον εαυτό σας. Η μαμά του, ότι και να έχει γίνει, είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του και αργά ή γρήγορα θα τα ξαναβρούν. Εάν μάθει ότι δεν τη συμπαθείτε το σίγουρο είναι ότι δεν θα της αρέσει καθόλου και αυτό θα μπορούσε να υπομονεύσει τη σχέση σας.

Απιστία στο παρελθόν

Κρατήστε το για τον εαυτό σας διαφορετικά θα τον ανησυχήσετε. Εάν μάθει κάτι τέτοιο για το παρελθόν σας αυτομάτως θα σας εμπιστεύεται λιγότερο. Το μάθημά σας θα το έχετε πάρει σίγουρα και καλό είναι να μην χαλάτε το καλό κλίμα που υπάρχει με περσινά ξινά σταφύλια.

Κριτική για το σώμα του

Μπορεί να μην έχει το κορμί που είχε λίγα χρόνια πριν αλλά ούτε κι εσείς είστε η ίδια. Εάν λοιπόν κάνει προσπάθεια και γυμνάζεται ώστε να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό ενθαρρύνετε τον και αφήστε στην άκρη τα σχόλια.

Αμφισβήτηση

Σε μια εποχή όπου ο ένας αμφισβητεί τον άλλον πρέπει να είστε το άτομο που πιστεύει πραγματικά στις δυνατότητες του συντρόφου σας. Στηρίξτε τα όνειρά του και ξεπεράστε τους υπόλοιπους.

Όχι απειλές

Δεν μπορείτε να απειλείτε με χωρισμό κάθε φορά που τσακώνεστε με τον καλό σας. Αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να αισθάνεται ότι περιμένετε απλά μια δικαιολογία για να χωρίσετε. Κρατήστε το για τις φορές που σκέφτεστε πραγματικά να χωρίσετε διαφορετικά η φράση αυτή θα σταματήσει να έχει οποιαδήποτε επίδραση.

 

Exit mobile version