6 σημάδια ότι παντρευτήκατε τον σωστό άντρα

Όταν ο σύζυγός σας σας έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου θα υπήρξαν φορές που αναρωτηθήκατε «Άραγε πήρα τη σωστή απόφαση; Είναι ο ένας και ο μοναδικός;»

Πώς άραγε θα μπορούσατε να καταλάβετε αν είναι εκείνος που θέλετε να ξυπνάει δίπλα σας κάθε πρωί; Φυσικά δεν θέλουμε να σας αγχώσουμε για την απόφαση που πήρατε, αλλά να σας καθησυχάσουμε γιατί υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι παντρευτήκατε τον σωστό άντρα!

Είναι ο καλύτερος συγκάτοικος που είχατε ποτέ

Μήπως είσαστε από εκείνες που δεν κατάλαβαν καν πως έφτασαν στην συγκατοίκηση και ο σύζυγός σας είναι ο καλύτερος συγκάτοικος που είχατε ποτέ; Μην ξεχνάτε να του θυμίζετε πόσο καλά περνάτε ζώντας μαζί του και μην παραλείπετε να δείχνετε ότι ευχαριστιέστε την κάθε στιγμή της κοινής ζωής σας. Άλλωστε αυτός δεν είναι ο λόγος που ανυπομονείτε να πάτε σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά;

Νοιάζεται για τους γονείς σας όσο ακριβώς κι εσείς

Είναι εκείνος που θα ρωτήσει για την υγεία των γονιών σας όχι από ευγένεια αλλά από ενδιαφέρον πραγματικό και αισθάνεστε ότι είναι ο γιός που ποτέ δεν είχαν. Δεν διστάζει να παίρνει πρωτοβουλίες και συνήθως βγαίνετε έξω για φαγητό επειδή εκείνος το πρότεινε. Με λίγα λόγια ο άντρας σας ενδιαφέρεται για τους γονείς σας όσο ακριβώς κι εσείς!

Είναι η καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα

Μπορεί καταβάθος να θέλει να χαλαρώνει όλη μέρα στον καναπέ και να βλέπει τηλεόραση, μετά από μια κουραστική βδομάδα αλλά τα Σαββατοκύριακα τα αφιερώνει εξ’ ολοκλήρου σε εσάς…εντάξει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου! Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχασε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου για να βγείτε για δείπνο ή που ακύρωσε την έξοδο με τον κουμπάρο μόνο και μόνο για να είναι μαζί σας.

Είναι ο έμπιστος σύμβουλός σας

Μετά από μια κακή μέρα στη δουλειά είναι ο πρώτος άνθρωπος που θέλετε να συναντήσετε για να συζητήσετε αυτό που σας βασανίζει. Είτε πρόκειται για κάτι σημαντικό όπως το πώς να διαχειριστείτε έναν «δύσκολο» προϊστάμενο είτε για κάτι απλό όπως π.χ μια ιδέα για ένα project που πρέπει να παρουσιάσετε και πλησιάζει το deadline, ο σύζυγός σας πάντα είναι εκεί για να σας παρηγορήσει και να σας τονώσει το ηθικό!

Μπορεί να διαχειριστεί τις εκρήξεις σας

Ας το παραδεχτούμε. Οι γυναίκες είμαστε κυκλοθυμικές και ευέξαπτες. Μάλιστα κάποιες μέρες του μήνα γινόμαστε και λίγο παραπάνω! Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πώς αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα καταφέρνει να σας ηρεμήσει για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, λαμβάνοντας υπόψη βέβαια ότι αυτό συμβαίνει μόνο λίγες μέρες το μήνα!

Σας κάνει κομπλιμέντα αλλά σπάνια

Μπορεί να αλλάξατε το χρώμα των μαλλιών σας και να μην το πρόσεξε ή να αγοράσατε ένα καινούργιο φόρεμα και να μην το σχολίασε αλλά είναι εκείνος που θα σας πει πόσο όμορφη είστε κάποια στιγμή που δεν το περιμένετε. Και όταν μάλιστα είστε αμακιγιάριστη και εντελώς αχτένιστη. Παράξενο κι όμως τόσο αληθινό…

 

Exit mobile version