6 ζευγάρια του Hollywood που παραμένουν ακόμα ερωτευμένα

Ποιος είπε ότι στο Hollywood οι γάμοι και οι σχέσεις κρατάνε μόνο για λίγο;

Δείτε ποια ζευγάρια παραμένουν ερωτευμένα και ευτυχισμένα και αποδεικνύουν ότι η κολόνια μπορεί τελικά να κρατήσει για…χρόνια!

Τομ Χάνκς & Ρίτα Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς γνωρίστηκε με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο έρωτάς τους όμως γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία “The Volunteers”. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και μετρούν 25 χρόνια έγγαμου βίου. Ο Τομ μας έκανε να “λιώσουμε” όταν το Δεκέμβριο δήλωσε «Δεν μου αρέσει να ζαλίζω το κοινό με μεγάλα λόγια, αλλά ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τσακωνόμαστε με τη Ρίτα είναι ποιος αγαπάει τον άλλον περισσότερο.» Η σύζυγος του από την άλλη τον χαρακτηρίζει πολύ γλυκό και προστατευτικό: «Μου αφήνει σημειώματα στο τηλέφωνο ή πάνω στη μηχανή του καφέ. Τα κρατάω όλα! Μου στέλνει επίσης και φωτογραφίες από το τηλέφωνό του πού είναι και τι κάνει».

Γκόλντι Χόουν & Κερτ Ράσελ

Μετρούν ήδη 30 χρόνια σχέσης και δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν, ίσως και γι’ αυτό να είναι τόσο ευτυχισμένοι. Ο λόγος για την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ οι οποίοι είναι μαζί από το 1984 και μεγαλώνουν μαζί τέσσερα παιδιά, ένα από τα οποία είναι δικό τους και τα άλλα τρία από προηγούμενους γάμους, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ Χάντσον μητέρα της οποίας είναι η Χόουν.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ & Μάθιου Μπρόντερικ  


Η Σάρα και ο Μάθιου άρχισαν να βγαίνουν το1992 και παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα το 1997 (η νύφη φόρεσε μαύρο νυφικό). Ζουν στη Νέα Υόρκη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: ένα αγόρι, το οποίο γέννησε η ηθοποιός και τις αξιολάτρευτες δίδυμες Μάριον και Τάμπιθα μέσω παρένθετης μητέρας. Τα κοριτσάκια μάλιστα πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο που πήγαινε κάποτε ο μπαμπάς τους!

Βικτώρια & Ντέιβιντ Μπέκαμ


Το πρώην κορίτσι των Spice Girls και ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχουν χτίσει μια σταθερή σχέση που έχει κρατήσει για περισσότερο από 17 χρόνια, χάρη στις προσπάθειες του Ντέϊβιντ, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, να κρατήσει ζωντανό το ρομαντισμό (οι αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και το πρωινό στο κρεβάτι είναι καλά κόλπα λέει ο ίδιος). Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι και όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσουν κι άλλα αφού ο Ντέϊβιντ είπε: “Δεν θεωρώ ότι είναι πολλά τα τέσσερα παιδιά. Η Βικτόρια κι εγώ θέλουμε πολλά παιδιά. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε δύο ακόμα”.

Μπέν Άφλεκ & Τζένιφερ Γκάρνερ

Εκείνη έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως πράκτορας της CIA στην σειρά Κωδικός Alias.  Για την ερμηνεία της μάλιστα κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών. Εκείνος είναι βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος καθώς και πρώην περιζήτητος εργένης του Hollywood. Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Pearl Harbor και από τότε είναι αχώριστοι. Είναι παντρεμένοι για μια δεκαετία και έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια, την επτάχρονη Βάιολετ, την τετράχρονη Σεραφίνα και τον μόλις ενός έτους Σάμουελ. Εμείς πάντως δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε μαζί στο κόκκινο χαλί!

Μπόν Τζόβι & Ντορόθεα Χάρλεϊ

Ο ροκ σταρ έκανε γυναίκα του τον εφηβικό του έρωτα αφού με την σύζυγό του είναι μαζί από το γυμνάσιο και δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για περισσότερα από 25 χρόνια και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Ως ένας από τους μεγαλύτερος αστέρες της ροκ, ο Μπον Τζόβι έχει ευχαριστήσει επανειλημμένα τη σύζυγο του στο παρελθόν για τη στήριξη και την αφοσίωσή της όλα αυτά τα χρόνια.

Exit mobile version