7 πράγματα που βαρέθηκαν να ακούν οι παντρεμένες

Ο έγγαμος βίος κυλάει όμορφα και γλυκά. Τουλάχιστον ξέρετε ότι θα έχετε κάποιον να περάσετε ήσυχα τις διακοπές σας.

Υπάρχουν όμως μερικές φράσεις που έχουν βαρεθεί να ακούνε οι παντρεμένες κυρίες και τις χαρακτηρίζουν το λιγότερο ενοχλητικές. Σηκώστε …το φρύδι σας αν ταυτίζεστε  με κάποιες από αυτές!

Πότε θα κάνετε παιδιά;

Όλοι, από τη μαμά σας μέχρι τον διευθυντή σας από τη στιγμή που αποφασίσατε και κάνατε αυτό το επόμενο βήμα στη σχέση σας δεν σταματούν να σας ρωτάνε πότε θα αποκτήσετε παιδάκι. Ακόμα όμως κι όταν κάνετε, θα αναρωτιούνται πότε θα έρθει το δεύτερο. Να ξέρετε ότι ποτέ δεν θα σταματήσουν. Μονό όταν γίνετε «Οικογένεια Χωραφά.»

Έχεις σοβαρέψει.

Ναι, σωστά, γιατί από τη στιγμή που μπήκε η βέρα στο δάχτυλό σας, σας δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό!

Πότε θα αλλάξεις το επίθετό σου;

Η απάντηση που μπορείτε να δώσετε είναι “Θα το σκεφτώ σοβαρά όταν ο σύζυγός μου αλλάξει κι εκείνος το δικό του” (απλά μην το πείτε μπροστά στον πεθερό σας γιατί θα υποστεί καρδιακή προσβολή.)

Σκοπεύετε να αγοράσετε σπίτι;

Σκοπεύετε να μου δανείσετε χρήματα για την προκαταβολή; Αν ναι, κανένα πρόβλημα!

Βαριέστε ποτέ ο ένας τον άλλον;

Δημόσια να λέτε πάντα όχι. Στους δικούς σας ανθρώπους μπορείτε να εκμυστηρευτείτε την αλήθεια και να πείτε ότι βαριέστε τον σύζυγό σας μόνο τη στιγμή που …τραγουδάει στο αυτοκίνητο!

Δεν θα μπορούσα ποτέ να παντρευτώ

 

Εσείς από την πλευρά σας μπορείτε να πείτε ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να είστε… μόνη!

Είναι ο καλύτερος σου φίλος;

Μα γι’ αυτό δεν τον παντρευτήκατε;

Exit mobile version