9 σημάδια που υποδηλώνουν ότι είστε και επισήμως σε σχέση

Μπορεί να βγαίνετε με το εν λόγω πρόσωπο ήδη για αρκετό καιρό, να αποκαλείτε ο ένας τον άλλον με διάφορα γλυκανάλατα υποκοριστικά, να βλέπεστε σχεδόν κάθε μέρα, αλλά επισήμως να μην έχετε παραδεχτεί ότι είστε μαζί.

Είτε πιστεύετε είτε όχι σε τίτλους, εσείς και ο φίλος σας είστε αυτό που λέμε …σε σχέση. Ιδού και τα αποκαλυπτικά σημάδια!

Δεν καθαρίζετε το σπίτι σας κάθε φορά που είναι να έρθει

Πλέον δεν σας πιάνει υστερία ακόμα κι αν ο καλός σας έρθει απροειδοποίητα στο σπίτι σας. Εννοείται ότι σας νοιάζει να είναι τακτοποιημένο αλλά δεν φρικάρετε αν για παράδειγμα ο νεροχύτης έχει λίγα παραπάνω από το φυσιολογικό λερωμένα πιάτα ούτε αν το κρεβάτι σας είναι ξέστρωτο. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το στρώσετε αφού πάλι…χάλια θα γίνει!

Ξέρετε τα πάντα για την οικογένειά και τους φίλους του

Ακόμα και για εκείνους που δεν έχετε γνωρίσει. Έχετε πει τόσα πολλά για τη ζωή σας που πλέον ξέρετε ποια είναι η τρελή θεία της οικογένειας και ποιος είναι ο αγαπημένος θείος ή ο καλύτερος παιδικός του φίλος.

Αφήνετε μικροπράγματα ο ένας στο σπίτι του άλλου

Έχετε αφήσει την οδοντόβουρτσα σας και μερικά εσώρουχα στο διαμέρισμά του και εκείνος έχει την οδοντόβουρτσα του και τα παπούτσια του γυμναστηρίου στο δικό σας. Και όχι καταλάθος!

Δεν υπάρχει πλέον αυτή η αμηχανία στις κοινωνικές εκδηλώσεις

Ξέρετε εκείνη η στιγμή που πρέπει να συστήσετε κάποιον με τον οποίο βγαίνετε αλλά δεν ξέρετε πώς να τον αποκαλέσετε γιατί είναι αρκετά νωρίς ακόμα. Πλέον δεν υπάρχουν αυτές οι φράσεις τύπου «Λοιπόν…αυτός είναι ο…εεε.. δεν είμαστε δηλαδή ακριβώς ακόμα …αλλά …εεε». Μετά από πολλές προσπάθειες τον συστήνετε απλώς με το όνομά του.

Οι φίλες σας τον αποκαλούν με το πραγματικό του όνομα

Και όχι με το παρατσούκλι του. Παραδεχτείτε το! Αυτό που έκανε η Carrie στο Sex and the City  και αποκαλούσε “Mr. Big” τον φίλο της για έξι ολόκληρες σεζόν, το κάνουμε όλες. Όταν τελικά τον αποκάλεσαν John, τότε ήταν και επισήμως μαζί. Μόλις λοιπόν το ψευδώνυμο “πέσει”, ένα ζευγάρι είναι και επισήμως μαζί.

Σας συνοδεύει σε γάμους και βαφτίσια

Δεν χρειάζεται καν να του ζητήσετε να σας συνοδεύσει σε ένα γάμο που είστε προσκεκλημένη γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι και εκείνος καλεσμένος!

Αντίο μακιγιάζ

Δεν αισθάνεστε πλέον την ανάγκη να κυκλοφορείτε με τα καλλυντικά στην τσάντα σας κάθε φορά που πηγαίνετε στο σπίτι του καλού σας, ούτε τρέχετε στο μπάνιο για να φρεσκαριστείτε όταν είστε κάπου έξω μαζί. Έτσι κι αλλιώς είναι αμέτρητες οι φορές που σας έχει δεν αγουροξυπνημένη και αναμαλλιασμένη.

Κοιμάστε μαζί χωρίς να κάνετε σεξ

Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό μιας σχέσης ο «κοινός ύπνος», κάθε αγκαλιά και κάθε φιλί οδηγεί σε σεξ. Αλλά τώρα που ξέρετε ότι κάνετε καταπληκτικό σεξ μαζί, μπορείτε πραγματικά να κοιμάστε μαζί χωρίς απαραίτητα να κάνετε σεξ και αυτό είναι φανταστικό!

Δεν τον συγκρίνετε με κανέναν πρώην

Όχι μόνο έχετε σταματήσει τις συγκρίσεις αλλά ούτε καν αναφέρεστε στους πρώην και τις σχέσεις που είχατε στο παρελθόν, ακόμα κι όταν κουτσομπολεύετε με τις φίλες σας. Συγχαρητήρια, αυτός ο καινούργιος τύπος σας έχει πάρει τα μυαλά!

Exit mobile version