Άγιος Βαλεντίνος: 5 ρομαντικές ιδέες για γονείς

Μπορείτε να περάστε πολύ ρομαντικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύντροφό σας ακόμα και τώρα που είστε γονείς και οι υποχρεώσεις σας είναι περισσότερες και ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος. Μάθετε πως!

Γιορτάστε τη δική σας Ημέρα των Ερωτευμένων

Αν για κάποιο λόγο την Κυριακή στις 14 Φεβρουαρίου έχετε άλλες υποχρεώσεις, γιορτάστε κάποια άλλη μέρα ή και το Σάββατο. Το ίδιο ρομαντική και ευχάριστη θα είναι η ατμόσφαιρα. Αν μάλιστα κανονίσετε να βγείτε για δείπνο το πιθανότερο είναι να βγείτε οικονομικά κερδισμένοι επειδή οι τιμές θα έχουν γίνει φυσιολογικές.

Ανακαλύψτε την γλώσσα της αγάπης του συντρόφου σας

Ξέρετε τι είναι εκείνο που κάνει τον σύντροφό σας χαρούμενο. Θα μπορούσε να είναι ένα δώρο, μια αγκαλιά, εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση, συνδρομή για μια δραστηριότητα, ένα γράμμα ερωτικό ή ένα φλιτζάνι τσάι. Σκεφτείτε τον τρόπο για να δείξετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας.

Σχεδιάστε το

Εντάξει μπορεί ο ρομαντισμός να χαθεί λίγο αν έχετε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια αλλά με λίγη οργάνωση θα αποφύγετε τα απρόοπτα. Φαντάζεστε να συνειδητοποιήσετε την τελευταία στιγμή ότι ξεχάσατε να αγοράσετε ένα μπουκάλι κρασί; Αν δεν μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά τα ψώνια σας και να γλιτώσετε και χρόνο για το μαγείρεμα.

…αλλά διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας

Μπορεί όλη μέρα να αναρωτιέστε τι έκπληξη να κάνετε στον σύζυγό σας αλλά μετριάστε τις προσδοκίες σας ώστε να μην απογοητευτείτε αν διαπιστώσετε ότι εκείνος δεν έκανε το ίδιο. Αν για παράδειγμα ο σύζυγός σας, σας είχε συνηθίσει σε εκπλήξεις τύπου ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής στο Παρίσι ή έστω μια εκδρομή κάπου κοντά, πριν αποκτήσετε παιδιά, μην περιμένετε να κάνει το ίδιο.

Ο στόχος μας δεν είναι η τελειότητα. Θέλετε απλά να περάσετε καλά ένα βράδυ με τον σύντροφό σας επειδή υπάρχει μια ωραία αφορμή να γιορτάσετε.

Κάντε το οικογενειακή υπόθεση

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι απαραίτητο να τη γιορτάσετε μόνο με τον σύζυγό σας. Τώρα είστε μια οικογένεια και μπορείτε να γιορτάσετε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα του χρόνου όλοι μαζί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενθαρρύνετε τα μικρά σας να φτιάξουν μια κάρτα με καρδούλες στη γιαγιά και στη αγαπημένη θεία. Ή μπορείτε να φτιάξετε όλοι μαζί λαχταριστά γλυκά εμπνευσμένα από τον Άγιο Βαλεντίνο. Tα παιδιά θα το κατευχαριστηθούν!

Exit mobile version