Άστοχες απαντήσεις ανθρώπων στο «Σ’ αγαπώ»

Είτε σας βγουν αυθόρμητα αυτές οι δυο λεξούλες είτε κάνετε αμέτρητες πρόβες στον καθρέφτη σας για να βρείτε τον τέλειο τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον/στην σύντροφό σας, υπάρχει πάντα η πιθανότητα το σκηνικό να αποτύχει.

Και μερικές φορές το σκηνικό αποτυγχάνει για τα καλά. Τα καλά νέα είναι ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αν εσείς απλά εκείνη τη στιγμή εκφράσατε τα αληθινά σας συναισθήματα. Θέλετε απόδειξη; Οι παρακάτω άνδρες και γυναίκες αποφάσισαν να πουν στους συντρόφους τους τη μαγική φράση «Σ’ αγαπώ» αλλά μάλλον δεν τους βγήκε σε καλό. Απλά θυμηθείτε ότι ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό ή τουλάχιστον γίνεται αστείο …με την πάροδο του χρόνου.

«Στο κολέγιο, πήρα την απόφαση να εκφράσω την αγάπη στην τότε κοπέλα μου. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα την απόφαση να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Εκείνη ωστόσο μου απάντησε πώς θα ήθελε να πειραματιστεί και με άλλα αγόρια. Μου ζήτησε ωστόσο να συνεχίζει να με βλέπει μια στο τόσο», Keenan J.

«Είπα στην κοπέλα μου στο Γυμνάσιο ότι την αγαπούσα και μου απάντησε πώς ήταν λεσβία. Αποδείχθηκε πώς δεν ήταν λεσβία, απλά μου είπε ψέμματα γιατί ήθελε να χωρίσουμε και σκέφτηκε ότι αυτός θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για να μην απογοητευτώ», Μιχάλης Λ.  

«Του είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε “Και εγώ με αγαπώ” και γέλασε!» Γκλόρια Μ.

«Της είπα είπα  «σ ‘αγαπώ» και με ρώτησε «Γιατί;» Μετά από μερικούς μήνες της το ξαναείπα και δεν μου είπε τίποτα. Την τρίτη φορά που της το είπα μου το ανταπέδωσε. Όταν τη ρώτησα τελικά γιατί αποφάσισε να μου το πει, απάντησε «Δεν ξέρω. Σκέφτηκα ότι αν το πω ίσως θα σταματήσει να με ενοχλεί όταν το ακούω.» Χάρης Α. 

Της είπα «σ ‘αγαπώ » και μου είπε «Ωχ, ναι;; Εεεε, πίστευα πώς θα ήταν καλύτερα να κάνουμε ένα διάλειμμα.» Alanah L.

Exit mobile version