Δεν αρέσει ο σύντροφός μου στις φίλες μου… Πώς αντιμετωπίζω το πρόβλημα;

Πριν μιλήσετε στις φίλες σας, θα ήταν καλή ιδέα να απαντήσετε μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας. Για παράδειγμα, τι σημαίνουν οι φίλες μου για μένα; Τι σκέφτονται για άλλους συντρόφους; Γιατί στις φίλες μου δεν τους αρέσει ο σύντροφός μου; Μήπως το αγόρι μου το καταλαβαίνει; Τι σκέφτονται;

Μερικές φορές οι φίλες είναι σαν αδερφές. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως θετικό εάν σκεφτόμαστε την οικογένεια ως περιοριστική ή καταπιεστική. Όταν μια παρέα φίλων είναι ένα είδος φυλής, μια νέα άφιξη πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμές προτού εγκριθεί από την ομάδα.

Γιατί οι φίλες σας δεν συμπαθούν τον σύντροφό σας; Εάν νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό, πιθανότατα σας ενοχλεί. Προφανώς δεν είναι δυνατόν να τους ευχαριστήσετε όλους ή να αρέσει στην κάθε παρέα.

Αν είστε σε σχέση με κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας, όλα τα υπόλοιπα μπορεί να είναι απλώς θέμα χρόνου.

Θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του τι λένε οι φίλες σας και τι σκέφτεστε. Μην αγνοείτε τις απόψεις των άλλων, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεάζεται πλήρως από αυτό που λένε.

Exit mobile version