Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Βρείτε δώρα για το άλλο σας μισό!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών!

Και ναι μπορεί να είναι μια εμπορική γιορτή και εσείς να είστε από εκείνα τα ζευγάρια που τιμάτε τον έρωτα όλο τον χρόνο, ωστόσο ένα δωράκι για τον/την σύντροφό σας την ημέρα αυτή είναι ένας μικρός τρόπος να του υπενθυμίσετε πόσο ευτυχισμένη είναι η ζωή μαζί του/της!

Για εκείνον

Σταχτοδοχείο Άοσμο

Ένα μοναδικό Gadget για καπνιστές που δεν ανέχονται τη μυρωδιά αλλά και για τους τριγύρω τους. Απλά σηκώστε το καπάκι του και αυτό θα τραβήξει την κάπνα και τις δυσάρεστες μυρωδιές του τσιγάρου.

Αγοράστε το εδώ/ €13.95

Αναπτήρας

Ανάγλυφος αναπτήρας Zippo με σχέδιο sexy κοπέλας.

Αγοράστε τον εδώ/ €55

Σεμινάριο Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής

 

Μήπως ο καλός σας δεν ξέρει να μαγειρεύει; Κανένα πρόβλημα! Ευκαιρία να μάθει! Με αυτό το δώρο θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα 3ωρο σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, από τον chef Νίκο Μακρυμίχαλο. Θα μάθει όλα τα κόλπα και τα μυστικά παρασκευής του είδους που θα επιλέξει, θα συζητήσει με τον chef όλες τις απορίες του και στο τέλος θα δοκιμάσει τα πιάτα που έφτιαξε!

Αγοράστε το εδώ/€30

Ρολόι

Tommy Hilfiger ρολόι με πολλές λειτουργίες από ανοξείδωτο ατσάλι με ασημί καντράν και μπλέ δερμάτινο λουράκι.

Αγοράστε το εδώ/ €143

Για εκείνη

Μαξιλάρι με μήνυμα

Μαξιλάρι με μήνυμα Σ’ αγαπώ γιατί είσαι το Α και το Ω…Οι διαστάσεις του είναι ύψος: 21 cm και πλάτος: 80 cm.

Αγοράστε το εδώ: €12.90

Ζαχαρωτό – εσώρουχο

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ζευγαριών που δεν επαναπαύονται με τα συνηθισμένα και τους αρέσει ο πειραματισμός και τα “παιχνίδια” τότε σίγουρα το ζαχαρωτό εσώρουχο πραγματικά θα δώσει στη σχέση σας μια διαφορετική γλύκα…

Αγοράστε το εδώ/ € 15.95

Θήκη και Βάση Κασετόφωνο για iPhone

Κάντε το iPhone της καλής σας να φαίνεται σαν ένα μίνι φορητό κασετόφωνο! Με ένα κλικ στη συσκευή θα μπορεί να παρακολουθεί βιντεάκια και ταινίες, δίχως να την κρατάει. Η ανθεκτική θήκη προστατεύει το τηλέφωνό από γρατζουνιές και σκόνη, χαρίζοντας ένα στυλ από την δεκαετία των 80’s!

Αγοράστε την εδώ/€ 25

Χαλαρωτικό μασάζ

Εάν η αγαπημένη σας κουράζεται πολύ, δώστε της την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί μέσα από μια ιδιαίτερη εμπειρία Spa! Οι χαλαρωτικές δεξιοτεχνικές μαλάξεις θα απομακρύνουν την ένταση και το stress από το σώμα και θα επιδράσουν θετικά στις σωματικές λειτουργίες και τη διάθεση. Στη συσκευασία του δώρου, οι οδηγίες δίνουν στοιχεία ώστε ο δωρολήπτης να κλείσει όποτε επιθυμεί ραντεβού για να απολαύσει το δώρο του.

Αγοράστε το εδώ/€40

Μονόπετρο

 

Σκέφτεστε να την κάνετε πρόταση γάμου του Αγίου Βαλεντίνου; Καμία γυναίκα δεν λέει όχι σε ένα διαμαντένιο μονόπετρο! Ένα πολύ πρωτότυπο μονόπετρο είναι το δαχτυλίδι Brilliant 0.21 ct από λευκόχρυσο Κ18 για όσους θέλουν να δηλώσουν και …γραπτά την αγάπη τους. Διαθέτει εσωτερική βέρα με χαραγμένο το μήνυμα «I love you forever».

Αγοράστε το εδώ/ €1.184

Exit mobile version