Μόνο για παντρεμένους! 11 ιδέες για ραντεβού

Αν είστε γονιός, γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο να κρατήσετε ζωντανό το ρομαντισμό. Πριν τα παιδιά το ζευγάρι αφιερώνει περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον.

Μετά τα παιδιά όμως και δικαίως, οι ισορροπίες αλλάζουν. Ωστόσο, το να παραμείνετε όμως συνδεδεμένοι με τον/την σύζυγό σας είναι σημαντικό και αναμφισβήτητα ο γάμος χρειάζεται κάποια φροντίδα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό ραντεβού με τον σύζυγό σας. Υπάρχουν πολλές ιδέες οι οποίες είναι απλές και οικονομικές! Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε μια κοινή ημερομηνία και ώρα.

Κάντε μια δραστηριότητα μαζί

Πολλές τοπικές επιχειρήσεις διοργανώνουν μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων . Εγγραφείτε μαζί με τον σύζυγό σας σε κάτι που απολαμβάνετε και οι δύο όπως π.χ  το μαγείρεμα , η κεραμική ή ο χορός. Πολλά από αυτά είναι δωρεάν ή έχουν μια συμβολική τιμή.

Παρακολουθήστε έναν αγώνα πρωταθλήματος

Πηγαίνετε μαζί στο γήπεδο και στηρίξτε την αγαπημένη σας ομάδα.. Θα διασκεδάσετε μαζί σαν μικρά παιδιά. Ειδικά αν η ομάδα σας κερδίσει!

Υποστηρίξτε την τοπική μουσική σκηνή

Εστιατόρια, μπαρ, μουσικές σκηνές και άλλοι χώροι διαθέτουν δωρεάν ή σε μειωμένες τιμές συναυλίες όλο το χρόνο. Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για κάποια μικρή μουσική σκηνή και επισκεφτείτε την. Μπορεί απλά να ανακαλύψετε ένα νέο αγαπημένο συγκρότημα. Επίσης, αν σας αρέσει το τραγούδι μπορείτε να συμμετάσχετε σε βραδιά καραόκε. 

Ραντεβού στο γυμναστήριο

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρούμε το κίνητρο για προπόνηση. Πηγαίνοντας μαζί στο γυμναστήριο όμως θα ενθαρρύνεται ο ένας τον άλλον και θα αισθανθείτε καλύτερα σωματικά. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι η άσκηση ενισχύει την αυτοπεποίθηση ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι ο αντρικός ιδρώτας αυξάνει τη γυναικεία λίμπιντο.

Επισκεφθείτε ένα μουσείο

Τα περισσότερα μεγάλα μουσεία έχουν κάποιες ημέρες όπου το κοινό μπορεί να το επισκεφθεί δωρεάν. Επωφεληθείτε τις ημέρες αυτές και θαυμάστε  τα εκθέματα μαζί με το σύζυγό σας . Υπάρχουν επίσης αρκετές γκαλερί στις οποίες μπορείτε ελεύθερα να περιηγηθείτε.

Σαν μικρά παιδιά

Μία από τις ωραιότερες ιδέες για παντρεμένα ζευγάρια που θέλουν να αναζωογονηθούν και να αισθανθούν για λίγο σαν μικρά παιδιά είναι να κάνουν κάτι που έχει λίγη παραπάνω αδρεναλίνη. Πηγαίνετε μία βόλτα μέχρι το λούνα παρκ, αναρριχηθείτε σε τεχνητούς βράχους ή κάντε μαζί πατινάζ στο τοπικό παγοδρόμιο. Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε πολύ!

Τουρίστας στην πόλη σας

Τα μουσεία δεν είναι αρκετά! Κάθε πόλη, όσο δεδομένη και αν την θεωρούμε στην καθημερινότητά μας, έχει πολλές μυστικές  γωνιές, από εκείνες που ενθουσιάζουν τους τουρίστες όταν ταξιδεύουν στην χώρα μας. Ακόμη και μια  βόλτα στο Θησείο, καφές με θέα την Ακρόπολη, ο γύρος της πόλης με το τουριστικό λεωφορείο και βέβαια…ανάβαση στην Ακρόπολη, είναι αρκετά για να εκτιμήσετε  την ομορφιά της Αθήνας.

Εθελοντές μαζί

Βρείτε κάτι με το οποίο είστε ευαισθητοποιημένοι εσείς και ο σύζυγός σας και αφιερώστε μερικές ώρες εθελοντισμού. Ψάξτε για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις της περιοχής σας και βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη. Να είστε σίγουροι ότι μια καλή πράξη θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τη σχέση και τη ζωή σας.

Home sweet home

Στείλτε τα παιδιά στους παππούδες ή στους φίλους σας και δείτε μαζί μία ταινία, ή μαγειρέψτε μαζί ένα ρομαντικό δείπνο και απολαύστε το κρασί σας υπό το φως αρωματικών κεριών. Όλα τα ζευγάρια το γνωρίζουν ότι η καθημερινότητα θέλει χαρούμενες πινελιές για να εμπλουτιστεί,  απλώς δεν το αποφασίζουν ή δεν έχουν τη διάθεση να το πραγματοποιήσουν.                                                       

Exit mobile version