Ο γάμος των ονείρων σας από το wedshop

Οι σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μας όπως η μέρα του bachelor ή του bachelorette party σας και φυσικά η μέρα του γάμου σας, θέλουν και ιδιαίτερα δώρα. Και τίποτα δε λέει «ιδιαίτερο» περισσότερο από ένα προσωποποιημένο δώρο.

Τα προσωποποιημένα δώρα «λένε» μία ιστορία, την δική σας ιστορία και ταυτόχρονα σας θυμίζουν ένα χαρούμενο γεγονός! 

Στο weddingtales λατρεύουμε να γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μεγάλο γεγονός, κάθε γέλιο και κάθε δάκρυ χαράς. Γνωρίζουμε ότι αυτές οι μεγάλες στιγμές στη ζωή σας γίνονται ακόμη πιο σημαντικές όταν τις μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας. Και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτές τις σημαντικές στιγμές, ακόμη πιο εντυπωσιακές και μοναδικές! Είμαστε εδώ για να σας εμπνεύσουμε και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας, για τη νύφη, για το γαμπρό και για τους φίλους σας.

Στο wedshop θα βρείτε wish ribbons βραχιολάκια και θα προσωποποιήσετε με μηνύματα για το bachelorette party σας ή την ημέρα του γάμου σας, που θα φοράτε για πάντα… ή μέχρι το βραχιολάκι σας να πέσει και η ευχή σας να γίνει πραγματικότητα!

Για τη νύφη και το γαμπρό θα βρείτε bachelor και bachelorette kits με όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη την ημέρα του bachelor και του γάμου τους, όπως αστεία tshirt, κολιέ σφηνοπότηρα για να πίνουν όλο το βράδυ, κονκάρδες, πεπλάκια, κορδέλες, παντοφλάκια, όλα φυσικά προσωποποιημένα με τα δικά σας μηνύματα και ονόματα! 

Θα βρείτε επίσης υπέροχα candy kits για τους φίλους του ζευγαριού γεμάτα δωράκια όπως κονκάρδες, wish ribbon, σφυρίχτρες, bubble bottles για να είναι η μέρα του bachelor party τους ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Και φυσικά μην ξεχνάμε την ημέρα του γάμου! Γιατί στο wedshop θα βρείτε υπέροχα thank you δώρα για τους καλεσμένους του γάμου σας. Mint boxes, υφασμάτινες τσάντες, break the ice κονκάρδες, μαντηλάκια για τα δάκρυα χαράς τους, όλα προσωποποιημένα για να τα κρατήσουν και να θυμούνται για πάντα την ημέρα του γάμου σας!

Όλα αυτά και τόσα πολλά περισσότερα δώρα θα βρείτε στο wedshop που θα κάνουν τις ιδιαίτερες αυτές μέρες του γάμου σας ακόμη πιο χαρούμενες και αξιομνημόνευτες για εσάς και τους φίλους

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το wedshop

 Online shop

 The Wed Shop

 Wedding Tales

Exit mobile version