Πες μου το ζώδιο σου, να σου πω ποιο μονόπετρο σου ταιριάζει

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι στυλ μονόπετρο σας ταιριάζει; Με τη βοήθεια των Ophira και Tali Edut (των Astro Twins) βρήκαμε τα τέλεια δαχτυλίδια για κάθε ζώδιο.

Κριός

Είστε έντονη, περιπετειώδης και ισχυρογνώμων προσωπικότητα, γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη που στα κοσμήματα αγαπάτε το μαξιμαλισμό. Η επιθυμία σας να έχετε το καλύτερο, το πιο ιδιαίτερο, το πιο ξεχωριστό δαχτυλίδι, σημαίνει ότι μια πέτρα εντυπωσιακή με πρόσθετες πετρούλες γύρω γύρω είναι το ιδανικό.

Ταύρος

Έχετε ροπή προς τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα, αρκεί να είναι διαχρονικά και καλόγουστα. Σαν γνήσιο ζώδιο της γης, το μονόπετρό σας πρέπει να είναι κομψό με μετρημένες δόσεις ρετρό αισθητικής και ντελικάτη εγχάραξη.

Δίδυμος

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ για εσάς. Είστε αυθόρμητη και άστατη και θα δοκιμάζατε τα πάντα από μια φορά! Για τις έντονες, σέξι Διδυμίνες, το δυναμικό δαχτυλίδι με μεγάλη πέτρα είναι must. Ένα σχέδιο με ξεκάθαρη αλλά και παιχνιδιάρικη διάσταση.

Καρκίνος

Είστε τρυφερή και λίγο ευαίσθητη. Όντας συναισθηματικές, οι Καρκίνοι έχουν συμπεριφορά που εξαρτάται από το πώς νιώθουν. Λάτρεις του σπιτιού, τιμάτε τους φίλους και η οικογένεια είναι η απόλυτη προτεραιότητά σας. Έτσι ένα δαχτυλίδι κειμήλιο, κλασικό ή vintage είναι ό,τι χρειάζεστε. Αν μάλιστα ο καλός σας σας κάνει πρόταση γάμου με το δαχτυλίδι της μαμάς ή της γιαγιάς του, πιθανότατα θα το εκτιμήσετε περισσότερο.

Λέων

Έχετε φοβερή προσωπικότητα, λαμπερή και ενίοτε υπερβολική. Ένα βασιλικό δαχτυλίδι είναι αυτό που αντανακλά το στάτους σας: αυτό της βασίλισσας της ζούγκλας! Με χρώμα θα εντυπωσιάζει ακόμα πιο πολύ.

Παρθένος

Έχετε καθαρή σκέψη και ενίοτε παραδοσιακή πλευρά. Κι ενώ η υποχόνδρια συμπεριφορά που σας χρεώνουν να έχετε δεν είναι ψέμα, από την άλλη εξαιτίας της, προσέχετε πάντα τις λεπτομέρειες. Ένα δαχτυλίδι με καθαρό design και με εξίσου καθαρή πέτρα στο κέντρο είναι απλό μεν αλλά υπέροχο!

Ζυγός

Είστε γλυκιά, γοητευτική και ευτυχισμένη μόνο όταν σας περιτριγυρίζει ομορφιά. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ως Ζυγός είστε ερωτευμένη με τον έρωτα. Σας ελκύει η λάμψη αλλά όχι γιατί λάμπει. Τα πάντα είναι θέμα αρμονίας, ισορροπίας, ομορφιάς που αγγίζει – κατά την γνώμη σας – τη τελειότητα. Το διαμάντι και οι μικρές πέτρες γύρω γύρω είναι η επιτομή της τελειότητας.

Σκορπιός

Είστε παθιασμένη, «πικάντικη» και με δόσεις μυστικοπάθειας. Ένας πολύτιμος λίθος που «φωνάζει» από μακριά δεν είναι το στυλ σας. Κάτι σχετικά ήπιο μεν, μοναδικό δε, είναι. Τα κοινά δαχτυλίδια δεν είναι για εσάς. Οπότε ένα δαχτυλίδι με κεντρικό διαμάντι, καθαρό και δυνατό, αλλά και μικρότερα γύρω γύρω, είναι τι καλύτερό σας.

Τοξότης

Αγαπάτε την ελευθερία και θέλετε να ακολουθείτε το δικό σας δρόμο. Οι καλόκαρδοι Τοξότες είναι funky προσωπικότητες, χωρίς φοβερές απαιτήσεις και με στόχο να περνάνε καλά. Δεν σας αρέσουν τα ακριβά πράγματα οπότε το δαχτυλίδι σας δεν πρέπει να φωνάζει την τιμή του ενώ εκτιμάτε και το arty ύφος.

Αιγόκερως

Είστε διακριτική, συντηρητική και φίνα. Αγαπάτε την ποιότητα και γι’ αυτό το παραδοσιακό μονόπετρό σας πρέπει να είναι συγκλονιστικό ακόμη και 100 χρόνια μετά! Από τη στιγμή που θα γίνει δικό σας δεν θα το βγάλετε από πάνω σας και θα είναι πάντα γυαλισμένο.

Υδροχόος

Μισείτε τα όρια και θέλετε να σπάτε τους κανόνες. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για τη δημιουργικότητα, την προχωρημένη σκέψη και τη σχετική εκκεντρικότητά τους που μεταφράζεται σε ιδιαίτερο στυλ. Το μονόπετρό σας πρέπει να είναι και αντισυμβατικό και υπέροχο, με μια γιγαντιαία πέτρα στο κέντρο να λάμπει.

Ιχθύες

Έχετε girly στυλ και πάθος για τις θηλυκές λεπτομέρειες. Είστε ονειροπόλα και χρειάζεστε ένα δαχτυλίδι που θα το κοιτάτε και θα χάνεστε. Ως ζώδιο του νερού αγαπάτε την ομαλή ροή, για αυτό δεν συμπαθείτε τις σκληρές γωνίες – π.χ ένα στρογγυλό διαμάντι συμβολίζει τον ρομαντισμό της θάλασσας.

 

Exit mobile version