Πρωτότυπα δώρα για την εργαζόμενη γυναίκα σας!

Φέτος τα Χριστούγεννα δείξτε την αγάπη σας στην (εργαζόμενη) γυναίκα σας με ένα δώρο πρακτικό και έξυπνο. Επιλέξτε ένα δώρο που θα «φωτίσει» τη μέρα της ή τουλάχιστον το γραφείο της!

Βάση στήριξης γραφείου για την κούπα

Από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό, εφάπτεται στο γραφείο αφού λειτουργεί σαν μανταλάκι. Στερεώνεται με ασφάλεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μολυβοθήκη ή ακόμα και ως clip για τα περιοδικά.

Αγοράστε το εδώ/Τιμή: €2,90

Σετ γραφείου

Μεταλλικό σετ γραφείου σε μαύρο χρώμα πέντε τεμαχίων. Περιλαμβάνει μολυβοθήκη, θήκη για κύβους σημειώσεων, θήκη εγγράφων, θήκη για συνδετήρες και συρταριέρα τακτοποίησης εγγράφων με τρία συρτάρια.

Αγοράστε το εδώ/Τιμή: €20.81

Συλλεκτικά Xαρτάκια Σημειώσεων

Χαρτάκια για σημειώσεις από τη Leetal Kalmanson. Tα χαρτάκια σημειώσεων HEART έχουν τετράγωνο σχήμα, μπεζ χρώμα και διακοσμούνται με φούξια και χρυσές λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα. 

Μια εντυπωσιακή επιλογή για την καθημερινότητά σας. Τοποθετήστε τα χαρτάκια σημειώσεων HEART στην αγαπημένη σας τσάντα και χρησιμοποιήστε τα όλες τις ώρες τις ημέρες για να δώσετε μοναδικό στιλ στις σημειώσεις σας.

Αγοράστε τα εδώ/ Τιμή: €12

Νεσεσέρ ομορφιάς

Νεσεσέρ/τσαντάκι με vintage εικόνα Paris για τα απαραίτητα στην τσάντα της καλής σας.

Αγοράστε το εδώ/Τιμή: €12

Θερμός για καφέ

Μεταφέρει με στυλ τα ροφήματα και τα διατηρεί για περισσότερες ώρες κρύα ή ζεστά. Με διπλά τοιχώματα από ανοξείδωτο ατσάλι & πώμα με εύκολο άνοιγμα.

Αγοράστε τον εδώ/Τιμή: €15,99

Πίνακας σημειώσεων

Βοηθήστε την σύζυγό σας να ελαφρύνει την εβδομάδα της με αυτόν πίνακα σημειώσεων που επιτρέπει την εβδομαδιαία οργάνωση γρήγορα και εύκολα. Ανθεκτική κατασκευή με περίγραμμα φτιαγμένο από αλουμίνιο αντοχής το οποίο δεν σκουριάζει.

Η επιφάνεια παρέχει πλήρη επισκόπηση 4 εβδομάδων και μπορούν να τοποθετηθούν μαγνητάκια επάνω της για την συγκράτηση σημειώσεων.

Αγοράστε τον εδώ/Τιμή: €19,90

Μολυβοθήκη Ted Baker

Μια επώνυμη μολυβοθήκη για τα μολύβια και τα στυλό της, δώρο για τις γυναίκες που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.

Αγοράστε την εδώ/Τιμή: €30

Τσάντα Ταχυδρόμου

Ιδανική για τις πρωινές εμφανίσεις! Πρακτική και βολική, με μεταλλικές λεπτομέρειες και εσωτερικές τσέπες, η τσάντα Marc Jacob, δεν αφήνει καμία γυναίκα ασυγκίνητη.

Αγοράστε την εδώ/ Τιμή: €370

 

Exit mobile version