Σημάδια που φανερώνουν ότι είναι το άλλο σας μισό

Επικεντρωθείτε στις λέξεις «το άλλο σας μισό». Πόσο μεγάλη βαρύτητα έχουν άραγε αυτές οι λέξεις;

Η ιδέα και μόνο ότι υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να είναι το άλλο σας μισό είναι από μόνη της βέβαια μαγική αλλά πόσο ρεαλιστική;

Μια ομάδα ανθρώπων λοιπόν, εντοπίζει και αποκαλύπτει ποια είναι εκείνα τα σημάδια που φανερώνουν ότι μπορείτε να συνδεθείτε με κάποιο άλλο άτομο σε ένα βαθύτερο επίπεδο και το εν λόγω πρόσωπο να είναι τελικά εκείνος/εκείνη ο πραγματικά ξεχωριστός/η που όλοι λίγο πολύ έχουμε ανάγκη…

Επικοινωνείτε χωρίς να χρειαστεί να μιλήσετε

Το άλλο σας μισό μπορεί να διαβάσει την σκέψη σας σαν να είστε “ανοιχτό βιβλίο”. Η κλινική ψυχολόγος Δρ Carmen Harra διευκρινίζει ότι σε πρακτικό επίπεδό αυτό μπορεί να σημαίνει: “Κάποιος μπορεί να τελειώνει μια δική σας πρόταση ή να σας παίρνει τηλέφωνο την ώρα που είχατε το ακουστικό στο χέρι για να τον/την καλέσετε ή απλά να έχει καταφέρει να διαγράψει όλους τους ερωτικούς συντρόφους που τυχόν είχατε στο παρελθόν.”  Ο Δρ Sue Johnson, κλινικός ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Love Sense, συμπληρώνει με την σειρά του ότι μια αδελφή ψυχή ξέρει επίσης πώς να ανταποκριθεί στα συναισθήματα σας. “Είναι πάντα δίπλα σας όταν τον/την έχετε ανάγκη, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, αμέριστη προσοχή σε αυτά που λέτε και άμεση ικανοποίηση των αναγκών σας. Θα σας γεμίζει με χάδια και αγκαλιές όταν θα είστε ευτυχείς και θα σας παρηγορεί με τρυφερά λόγια όταν θα πονάτε για κάτι», πρόσθεσε.

Γνωρίζετε καταβάθος ότι έχετε βρει τον “Έναν και μοναδικό”

Η αλήθεια είναι ότι το ένστικτό μας είναι αλάνθαστο. Υπάρχει συνήθως ένα αποκαλυπτικό σημάδι που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πότε η αγάπη μας είναι αληθινή. Είναι αυτό που λέμε “Μια φωνή μέσα μου το φωνάζει” ή απλά ένα προαίσθημα ότι κάποιος/κάποια είναι ιδανικά πλασμένος/η για εμάς.

Υπάρχει χημεία

…και δεν την αισθάνεστε μόνο σε σεξουαλικό επίπεδο αλλά και σε εγκεφαλικό. Δύο ερωτικοί σύντροφοι που έχουν βρει το άλλο τους μισό ο ένας στο πρόσωπο του άλλου μπορούν να επικοινωνούν και να αισθάνονται δίνη όταν αγγίζονται μεταξύ τους ακόμα και πολλά χρόνια μετά από την έναρξη της σχέσης.

Αισθάνεστε ότι γνωρίζεστε από παλιά

Συνήθως όταν πρόκειται για το άλλο μας μισό, αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο από το πρώτο ραντεβού, χωρίς τον φόβο ότι θα κακοχαρακτηριστούμε ή θα μας  παρεξηγήσουν. Υπάρχει μια αίσθηση του οικείου και μια άνεση που δεν μπορεί να εξηγηθεί με λόγια. Πολλοί άνθρωποι μάλιστα ισχυρίζονται ότι μπορούν να χαλαρώσουν και να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να γίνουν ευάλωτοι μόνο όταν βρίσκονται με το έτερον τους ήμισυ.

Αλλά η σχέση δεν φέρνει μόνο “πεταλούδες στο στομάχι” …

Μία τέτοια σχέση δεν σημαίνει ότι είναι πάντα «ήρεμη σαν τη θάλασσα» και τυλιγμένη στο τέλειο πακέτο ούτε σημαίνει ότι στην κοινή σας ζωή δεν θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις. Ωστόσο, η διαφορά είναι ότι όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες και οι προκλήσεις που θα συναντήσετε η σχέση σας θα είναι σαν μια γερή κόλλα που κρατάει και τα δύο μέλη της βαθιά ενωμένους.

Έχετε ξεχωριστές ταυτότητες, αλλά αντιμετωπίζετε τον κόσμο ως ένα

Οι καρμικοί έρωτες αναγνωρίζουν ότι είναι δύο μέρη του ίδιου συνόλου χωρίς καμία εξωτερική επιρροή και κανέναν εξωτερικό παράγοντα να μπορεί να σπάσει αυτόν τον δεσμό.

Μπορεί να γνωρίζετε για χρόνια ο ένας τον άλλο για χρόνια και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι είναι το “άλλο σας μισό”

Όταν πρόκειται για την αληθινή αγάπη, ο συγχρονισμός είναι το παν. Αν έχετε λοιπόν ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, φροντίστε όταν το άλλο σας μισό σας χτυπήσει την πόρτα, να την ανοίξετε!

Exit mobile version