Σκηνοθετώντας την τέλεια πρόταση γάμου

Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε προκειμένου η πρόταση γάμου να μείνει αξέχαστη στην καλή σας;

Θα πρέπει να είστε αρκετά μυστικοπαθείς ώστε να βεβαιωθείτε ότι την επικείμενη πρόταση γάμου δεν την έχει πάρει «μυρωδιά» η σύντροφος σας και να είναι πραγματικά μια έκπληξη! Αυτό απαιτεί δημιουργικότητα και λεπτομερή σχεδιασμό.

Ο φωτογράφος  Chance Faulkner τα έκανε όλα αυτά και με το παραπάνω σε συνεννόηση βέβαια με τον μέλλοντα γαμπρό Adam, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του Bailey.  Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο Faulkner κατέγραψε καρέ καρέ την πρόταση γάμου! Αυτό που διαπιστώσαμε εμείς πάντως και μάλλον «βγάζει μάτι» είναι ότι ο Adam είναι ένας πολύ παραδοσιακός τύπος αφού γονάτισε σαν πραγματικός ιππότης!


Ήταν μια όμορφη φθινοπωρινή ημέρα όταν ο Adam αποφάσισε να ζητήσει σε γάμο την Bailey.


Τέτοιου τύπου φωτογραφίες ονειρεύονται όλα τα ζευγάρια, αλλά είναι δύσκολο να έχει κανείς το τέλειο πλάνο μια τέτοια στιγμή και να κρατήσει ανέπαφο το στοιχείο της έκπληξης.

 


Το σχέδιο του Adam και του φωτογράφου ήταν να τραβήξουν υπέροχες λήψεις, όπως η παρακάτω.


Αφού ο Adam έκανε την πρόταση γάμου και πήγαν όλα κατ’ ευχήν, αποκάλυψε στην Bailey ότι κάποιος απαθανάτιζε αυτήν την μαγική στιγμή. Η Bailey έμεινε έκπληκτη και προφανώς πολύ χαρούμενη.


Ο φωτογράφος για να μην τον πάρουν είδηση χώθηκε σε έναν κάδο ανακύκλωσης!


Στη συνέχεια όμως άλλαξαν οι ρόλοι και ήρθε η σειρά του να φωτογραφηθεί.


Η Bailey ήταν εκστασιασμένη και ο Adam πολύ περήφανος για την ιδέα του να «συλλάβουν» αυτήν την πολύ χαρούμενη στιγμή της ζωής τους!  

Exit mobile version