Τα 7 είδη φιλιών που πρέπει να ανταλλάξετε την εορταστική περίοδο

Είτε είστε αθεράπευτα ρομαντική είτε όχι δεν μπορεί να μην σας έχει συνεπάρει το εορταστικό κλίμα των ημερών και να μην έχετε έντονη την ανάγκη μέσα σας να πάρετε και να δώσετε αγάπη;!

Χωρίς λοιπόν να έχει σημασία το γεγονός εάν είστε σε σχέση ή όχι, αυτά είναι τα 7 είδη φιλιών που πρέπει να ανταλλάξετε …με κάποιον! Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για να ανεβάσετε …την θερμοκρασία αφού το κρύο αυτές τις μέρες είναι τσουχτερό!

Το βιαστικό φιλί κάτω από το γκι

Το γκι το βάζουμε κάτω από την πόρτα μας (ακόμα και σε στεφάνι) μόνο μια φορά το χρόνο, οπότε εκμεταλλευτείτε το! Οδηγείστε το «θήραμά» σας στην πόρτα και μην διστάσετε να του δώσετε ένα ζουμερό φιλάκι.

Αγκαλίτσες και φιλάκια στο τζάκι

Λίγο το κρασάκι που θα πίνετε, λίγο η θερμότητα από το τζάκι, λίγο οι χαλαρωτικές μουσικές του ραδιοφώνου, αυτό το φιλί δεν θα αργήσει να έρθει. Και θα κρατήσει για όλο το βράδυ.

Το φιλί «Μετά βίας αισθάνομαι τα χείλη μου»

Και αυτό επειδή θα δοθεί στο χιόνι, όπως έκανε η αγαπημένη μας Bridget Jones με τον Mark Darcy στο πάντα επίκαιρο ημερολόγιο της Bridget Jones. Μπορεί τα δόντια σας να τρέμουνε και τα χείλη σας να έχουν γίνει μπλε από το κρύο αλλά ένα φιλάκι στο χιόνι δεν παύει να είναι ρομαντικό έστω κι υπό αυτές τις σκληρές καιρικές συνθήκες. Στην συνέχεια έχετε την άδειά μας να πάτε κάπου στα ζεστά.

Το selfie φιλί

Το πιθανότερο είναι να το έχετε δώσει όντας μεθυσμένη σε κανένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με εκείνον τον άθλιο τύπο με το απαίσιο πουλόβερ. Και λέμε το πιθανότερο γιατί προφανώς και δεν θα θυμάστε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε το συγκεκριμένο φιλί. Delete. Του χρόνου θα τα πάμε καλύτερα!

Το φιλί που σας έλειψε

Μετά από τόσα τραπέζια σε φίλους και συγγενείς είναι λογικό να λείψει σε εσάς και τον καλό σας λίγες στιγμές ιδιωτικότητας για ένα γρήγορο φιλάκι. Ανεβείτε για λίγο στην κρεβατοκάμαρα για μια μίνι σύσκεψη και κάντε ένα δυναμικό comeback στα πεθερικά σας.

Το σούπερ ρομαντικό φιλί

Όπως εκείνο που έδωσε ο Hugh Grant στο Love Actually. Άλλωστε ποτέ δεν είπαμε πώς τα φιλιά πρέπει να είναι αληθινά. Αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας να οργιάσει.

Το φιλί της υποδοχής του 2015

Το αφήσαμε για το τέλος γιατί με αυτό καλωσορίζουμε την νέα μας χρονιά και αν μη τι άλλων είναι και το σημαντικότερο. Αρπάξτε λοιπόν τον σύντροφό σας, τον σύζυγό σας, το φλερτ σας ή ακόμα και τον τύπο με τον οποίο ανταλλάζατε ματιές για ολόκληρο το βράδυ, φιληθείτε και υποδεχτείτε το νέο έτος!

Exit mobile version